Podaci firme ::::.

service description:

Osvrt
Extreme Intimo je brend firme Jasmil doo iz Arilja, Srbija. Mi smo porodično preduzeće osnovano davne 1992. Dakle, ove godine postajemo punoletni. To nije mala stvar. Posebno što iza sebe imamo mnoštvo uspeha.

Tokom godina, uspeli smo da osvojimo značajan deo tržišta donjeg veša u Srbiji. Uz to, čvrsto čuvamo poziciju najvećeg i najboljeg regionalnog proizvodjača. Kako? Veštim poslovnim potezima i kreativnim pristupom. Ako nas pažljivo budete pratili, otkrićemo Vam par tajni...

Kako je sve počelo?

Prvo smo počeli da proizvodimo liniju donjeg veša Jasmil koja je vrlo brzo stekla dobru reputaciju. O njemu se govorilo kao o vešu vrhunskog kvaliteta za osobe konzervativnog pogleda na svet. Poštujući ukus naših prvih kupaca, nismo hteli da kvarimo, pa smo stvorili novi brend za one koji vole moderniji pristup, a poštuju vrhunski kvalitet i udobnost kakvu nude naši konkurenti iz inostranstva. Tako je stvoren Extreme Intimo - veš za mlade i za one koji se tako osećaju. Danas se smatra za najpoznatiji brend donjeg veša u Srbiji.
Naš poslovni moto glasi „Ništa ispod toga!". Čuvamo visoke standarde i stalno napredujemo. Četiri puta godišnje, uz podršku mladog dizajnerskog tima, izbacujemo nove kolekcije koje su u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Od 2009. godine svaka kolekcija ima 4 linije odnosno dizajnerske celine koje pokrivaju sve vrste proizvoda - muške, ženske i dečije (za dečake i za devojčice) . U 2009. godini kolekcije su beležile odličnu prodaju uprkos teškoćama kupaca koje je izazvala finansijska kriza. Trudimo se da svaku kolekciju najavimo i ispratimo posebnom marketinškom i PR strategijom.
Kontakt
Jasmil d.o.o. Arilje
Grdovići bb
31230 Arilje
Srbija

Telefon: +381 31 892 119
Fax: +381 31 894 780

vaše slike:

atlet majice
bade mantili
bade mantili za decu
bokserice
donje rublje
Donji veš
donji veš
Extreme intimo za dečake
Extreme intimo za devojčice
Extreme intimo za muškarce
Extreme intimo za žene
intimni veš
pamučne bokserice
pamučne pidžame
pamučni donji veš
Podaci firme ::::.
Kosovska 53
Požarevac , 12000
Srbija
Tel.: 012/223-303

service description:

Proizvodnja majica, trenerki, dukserica, dresova i sportske opreme i brendirane robe pod nazivom Lazzaro.

Vrsimo uslugu stampe za firme i sportske klubove.

Facebook