Podaci firme ::::.

service description:

Banja Ljig

Živopisna okolina, blizina istorijskih spomenika, gostoljubivi domaćini okolnih sela, turističke manifestacije: Kosidba na Rajcu, Rajačka lisica, memorijal - Čika Duško Jovanović, književne i muzičke večeri učiniće boravak u Banji Ljig nezaboravnim.
MI SMO BLIZU, VI NISTE DALEKO.

Banjsko turistički centar

Kompletne ugostiteljsko-turističke usluge u Ljigu pruža Centar za rekreaciju i rehabilitaciju (JP Beogradske elektrane). U svom sastavu poseduje dva hotela, jedan motel, jedan restoran sa upravnom zgradom, zemljište u površini od 5 hektara, autobusku stanicu, sentar za rehabilitaciju, izvor termalne - mineralne vode, kao i pet trgovinskih radnji u sklopu objekta.

Hotel "Ljig" čini restoran sa 280 mesta, kuhinja od 600 obroka, 100 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. U krugu hotela nalaze se olimpijski bazen, fudbalsko igralište, centar za rehabilitaciju sa termalnom - mineralnom vodom vodom temperature 32 °C i koja je visoko lekovitog dejstva i po bogatstvu mineralnog sastava spada u sam vrh voda na teritoriji SRJ, staze za trčanje. Centar za rehabilitaciju poseduje salu za kinezi terapije, aparate za fizikalnu medicinu, kade za podvodnu masažu, lekare specijaliste, medicinske sestre i fizioterapeute. Pored hotela "Ljig" se nalazi kamp naselje sa prostorom od 50 kamp - jedinica i benzinska pumpa. Hotel ima dogovor sa Osnovnom školom u Ljigu koja poseduje sportsku salu sa parnim grejanjem, tribinama i koja služi za rukomet, odbojku, košarku i pogodna je kako za navedene sportove tako i za pripreme boksera, rvača i ostalih sportova na strunjačama. Sportska hala se nalazi na 700 m od hotela.



Motel "Ljig" čini restoran sa 120 mesta, kuhinja od 400 obroka, autobuska stanica na koju dnevno staje 280 autobusa koji idu Ibarskom magistralom.

Kafana "Rajac" sa 120 mesta, upravnom zgradom i magacinskim prostorom za sve objekte preduzeća.

vaše slike:

 Ribolov
Banje i lečilišta
Fitnes i rekreacija
fitnes program
fitness
fitness centar

Facebook