Podaci firme ::::.
Dobračina 21
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/262-06-80
Fax: 011/262-33-95

service description:

Agencija CONTINENTAL 100 EX Eurent postoji od leta 2000. godine. Od tog vremena izrasli smo u jednu od najcenjenijih pružalaca usluga iz oblasti nekretnina u Beogradu i Srbiji. Nadamo se da su razlozi za to naša profesionalnost i naša ponuda koju svakim danom uvećavamo i poboljšavamo.

Nekretnine nekretnine nekretnine

Sarađujemo sa različitim i uglednim klijentima: od malih preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija, sa domaćim i stranim investitorima, diplomatskim misijama, nevladinim organizacijama, kao i pojedincima iz zemlje i sveta.

Agencija za nekretnine Agencija za nekretnine

Ostali podaci:

  • Tel.: 065 2387 368, 
  • Tel.: 063 1026 070, 
  • Tel.: 011 3038 662, 
Podaci firme ::::.
Vrnjačka Br. 5
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036 5468 448
Fax: 036 5468 448

service description:

GRAĐEVINARSTVO, NEKRETNINE, UGOSTITELJSTVO

Preduzeće MEROP je osnovano 1997 u Vrnjačkoj Banji. Fokus naših delatnosti su projektovanje i izvođenje građevinskih radova, uglavnom stambenih objekata i pratećih sadržaja. Izardili smo i prodali preko 200 različitih poslovnih i sambenih jedinica u Vrnjačkoj Banji.
Naše reference uključuju i enterijere, kao i sanacije i rekonstrukcije starih vila koje se smatraju neprocenjivim kulturnim nasleđem Vrnjačke Banje.
Trenutna delatnost preduzeća ja bazirana na projektovanju, investicionoj gradnji i prodaji sopstrvenih novoizgrađenih nepokretnosti.
U periodu od osnivanja do danas preduzeće ima stalan rast kako u prometu, tako i u kavalitetu usluga koje pruža. Naši ljudski i drugi resursi omogućavaju kvalitetno i blagovremeno izvođenje radova.
Odgovornost prema našim kupcima, kao i gradnja na izuzetnim lokacijama u Vrnjačkoj Banji nalažu poštovanje visokih standarda kvaliteta i poslovanja.

vaše slike:

građevinski inženjering
Građevinsko preduzeće
Promet nekretnina
Podaci firme ::::.
Kneza od Semberije 5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/245-59-08

service description:

Kompanija MAGNUS TMC je osnovana daleke 1991. godine kao mala prevodilačka radionica sa idejom da kroz kontakt sa strancima doprinese bržoj integraciji naše sredine u evropske tokove. U godinama koje su usledile, zahvaljujući pre svega poverenju koje smo stekli od klijenata, javila se i potreba za drugim posredničkim i savetodavnim uslugama koje smo sa zadovoljstvom prihvatali i sa uspehom obavljali.

Tako smo 2002. godine, otvorili dugo očekivanu sopstvenu štampariju zasnovanu na digitalnoj tehnologiji, što je našim klijentima omogućilo još bržu uslugu nego ranije, a samim tim i veće zadovoljstvo.

Ubrzo zatim smo dovođenjem iskusnih stručnjaka u naše redove, proširili delatnost firme na nekretnine zbog rastuće potražnje među našim klijentima za uslugama iz ove oblasti. Ideja je, kao i uvek, bila da pomognemo klijentima da što lakše i brže realizuju svoje poslove.

Zahvaljujući širokoj mreži saradnika i dugogodišnjoj saradnji sa velikim brojem domaćih i stranih preduzetnika, danas smo u prilici da Vam ponudimo mnoge korisne savete i usluge na jednom mestu, a u duhu naše tradicije izgrađene na poštenom radu i godinama sticanom poverenju.

Facebook