Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA HLADNO CEĐENIH I DEVIČANSKIH ULJA
PROIZVODNJA PUTERA OD ULJARICA
PROIZVODNJA POSLASTICA ZA DIJABETIČARE
PROIZVODNJA ENERGETSKIH POSLASTICA SA MEDOM
PROIZVODNJA PRIRODNE KOZMETIKE
PROIZVODNJA LEKOVITIH ULJA
PROIZVODI OD NARA

Dobijeno mehaničkim postupkom Proizvedeno po originalnoj tehnologiji Zaštićeno intertnim gasom - radi visoke održivosti 100% čisto ulje iz navedenih sirovina Nerafinisano Bez holesterola Bez veštačkih dodataka Bez genetski modifikovanih sirovina


* Puter od semena bundeve
* Ulje crnog kima
* Ulje od nara
* Sweet Diabet
* Gel za tuširanje

Preduzeće za proizvodnju zdrave hrane "Suncokret" d.o.o. registrovano je 1989. godine u Hajdukovu, selu desetak km od Subotice, na samom početku privatnog preduzetništva. U oblasti hladno ceđenih ulja bili smo pioniri na prostoru bivše Jugoslavije, a danas smo utemeljivači organske proizvodnje i prerade u Srbiji.
Naš proizvodni program sadrži: dve vrste hladno cedjenih ulja.Takozvanih “tamnih ulja” ili “devičanskih” koje proizvodimo na hidrauličnoj presi staroj 120 godina, i "svetlih ulja” koja se proizvode na savremenim pužnim presama. Od sirovina koristimo: suncokretovo, susamovo, bundevino i laneno seme. Pored ovih jestivih ulja, proizvodimo u programu “ Riznica” i ulja od noćurka, nara, šipurka, crnog kima, kajsije i semena grožđa koja se koriste u kozmetici i prirodnoj medicini.
Druga porodica proizvoda su namazi od uljarica: kikiriki puter, suncokretov, susamov i bundevin puter.
Sledi ”energetski program” koji čine poslastice sa medom: slatki namaz sa medom, rogačem i suncokretom, te četiri vrste pločica, "štanglice" sa medom i raznim jezgrastim semenkama. Program za dijabetičare se sastoji od namaza sa suncokretom, rogačem i fruktozom, te tri vrste "štanglica" sa fruktozom i semenkama.

Od 2006. godine započinjemo program “Nega prirode” sa cetiri šampona, gelom za tuširanje i uljem za negu tela. Ovi proizvodi jedinstveni su na domaćem tržištu: 100% su prirodni, a prave se od sirovina koje imaju švajcarski sertifikat o organskom poreklu. U 2007. smo program proizvoda za ličnu higijenu proširili kolekcijom prirodnih, ručno rađenih sapuna i tonikom za lice. U pripremi su mleko za telo, ulje za strije i ulje za celulit.
Poslednje tri godine radimo na programu prerade samoniklog- divljeg nara. Iz tog izuzetno dragocenog izvora zdravlja dobili smo tri proizvoda; ulje, sirće i kapsule sa ekstraktom fermentisanog soka. Uz taj program proizveli smo i kapsule sa ektraktom semena grožđa.
Naš ekološki opus zaokružili smo programom prerade sekundarnih sirovina iz poljoprivrede kao što su prerada komine i koštica kajsije, breskve.

vaše slike:

biljni puter
Bio hrana
bundevino ulje
crni kim
crvena narandža
dijabetičari
Fitoterapija
fruktoza
grožde
Hladno ceđena ulja
Hrana za dijabetičare
jabukovo prirodno sirće
jabukovo sirće
kajsija
kikiriki puter
Kozmetika
maslinovo ulje
Med od uljane repice
Pčelarski proizvodi
Prehrambena industrija
prirodna kozmetika
program za dijabetičare
sirće
sirće prirodno
slatki namaz
sojino ulje
Podaci firme ::::.
Bul. Mihaila Pupina, YUBC 10ž, vp 59
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: +381 64 549 68 65
Fax: +381 11 311 53 64

service description:

Posetite naše prodavnice

☼ Novi Beogradu, Bul. Mihaila Pupina
YUBC 10ž, visoko prizemlje, lokal 59u
VIBER: +381645496865 // tel.: 011 311 53 64

☼ Novi Sad, ul. Jevrejska 14, lokal 11 u pasažu
tel.: 021 66 22 116 // mob. 065 61 64 343
ili
Poručite preko našeg Web Shop-a:
www.omegacor.rs
E-mail: omega@omegacor.info




Više od dve decenije iskustva naših stručnjaka prerasle su u jedinstvenu firmu kojoj su prioriteti istraživanje i kvalitet proizvoda na polju kvantno-informacionih pogleda na svet. Omega je jedinstveno preduzeće koje se bavi kvalitetom života u skladu sa najnovijim holističkim pristupom i filozofijom i kao takvo ima pionirsku ulogu na ovim prostorima. Sarađujemo sa stručnjacima u EU, Americi, Kanadi, Rusiji i Australiji. Omega posebnu pažnju poklanja novim tehnologijama i intelektualnoj svojini nosilac je niza priznatih patenata i poseduje evropski Bisnode sertifikat o kvalitetu poslovanja.


ERGO SEDALICA Istraživanja pokazuju da gotovo trećina radno aktivnih osoba u Srbiji provodi više sati dnevno sedeći ispred računara. Rezultat višesatnog sedenja je napravilan položaj kičme, što može izazvati oštećenje organa, ukočenost vrata, bolove u ramenima i leđima, degeneraciju mišića, ukočenost kičme, oštećenje lumbalnog diska, ukočenost kukova, mlitavost zadnjice, kancer debelog creva...
Ergo sedalica je ergonomski jastuk koji se preporučuje upravo osobama koje provode dugo vremena u sedećem položaju, za radnim stolom, računarom, volanom.... Specijalno dizajnirana Ergo sedalica povećava udobnost prilikom dugog sedenja. Urezani deo eliminiše pritisak na trtičnu kost i postavlja kičmu u pravilan položaj, što doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti.
- Sastav: pamuk, specijalna vrsta sunđera koji se ne ugiba
- Dimenzije: 35cm x 50cm

detaljnije / naručivanje: Ergo sedalica


TAHIONSKA ENERGIJA - TAHIONSKA PLOČA TACHYION GOLD - energetska ploča za aktiviranje životne energije. Napravljena je specijalnim postupkom tahionizacije, patentiranom metodom koja je razvijana duže od decenije. Izrađena je od legure bakra i presvučena 24-karatnim zlatom.
Koristi se za balansiranje, isceljenje i održavanje harmonije tela, uma i duha, čisti negativnu energiju, energizuje i optimizuje hranu i vodu, povećava lični energetski nivo, jača fizicku snagu, otpornost i izdržljivost organizma, eliminiše umor, poboljšava kvalitet spavanja i sna, redukuje stres, funkcioniše kao jak psihički štit, pojačava psihičke sposobnosti, intuiciju i svest, jača sinhronicitete i unapređuje manifestovanje, pomaže nam da se povežemo sa božanskim izvorom, poboljšava moć meditacije, molitve, lečenja na daljinu, ubrzava duhovni razvoj.

detaljnije / naručivanje: Tahioni

Kompletan asortiman
ALTERNATIVNOG CENTRA OMEGA
možete
POGLEDATI I NARUČITI na
WEB shop OMEGA alternativni centar

vaše slike:

alternativne metode lečenja 
Alternativni centar
Alternativno lečenje
Podaci firme ::::.
Milutina Milankovića br.23
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 069 609 801

Kategorije:

service description:

Prirodna kozmetika – proizvodi se sa samo nekoliko prirodnih sastojaka?!


* sadrže više od 80% prirodnih sastojaka
* proizvodi ne sadrže sintetičke konzervanse kao što su parabeni, fenoksietanol ....
* kao konzervans u kozmetici se koriste prirodna biljna i eterična ulja, propolis i alkohol, koja se kontrolišu u postupku proizvodnje i prilikom pakovanja, što je jednako svojstvu konzervansa – osigurava trajnost proizvoda
* proizvodi ne sadrže veštačke boje, mineralna ulja, silikone, parafine i druge naftne derivate
* proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porekla
* iskrenost u komunikaciji (s obzirom na procenat prirodnih sastojaka u proizvodu)
* proizvodi nisu testirani na životinjama
* pakovanje je ekološkoPreko 80% naravnih sestavin
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/216-99-18

service description:

Podaci firme ::::.
Katanićeva 2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 245 90 90

service description:


O nama



Prodavnica Maslina osnovana je marta 2000. godine. Nalazi se u Beogradu u Katanićevoj ulici broj 2 na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save. Vlasnik Masline je Marija Macura nutricionista dijetetičar. Veliki izbor zdravije hrane i proizvoda izabrani su tako da ih mogu upotrebljavati zdravi ljudi, ali isto tako je velika ponuda i za ljude sa posebnim dijetalnim zahtevima. Kvalitetna i raznovrsna ishrana je jedan od imperativa zdravog života, stoga svojom ponudom proizvoda nastojimo da Vam pomognemo u pravom izboru.

Kada se na tržištu kod nas pojavila prva sertifikovana prirodna kozmetika Dr. Hauschka kao pionir i nagoveštaj novog trenda i iskorak u prirodnu negu kože, normalan sled događaja je bio da tu kozmetiku uvrstimo u asortiman proizvoda koje nudimo svojim potrošačima. Posle Dr. Hauschke stižu nam i druge robne marke prirodne kozmetike koje ne sadrže veštačke boje, mirise i konzervanse, mineralna ulja, silikone parafine ni druge petrolate, kojih je na žalost prepuna konvencionalna kozmetika. To je bio povod da leta 2006. godine osnujemo i posebnu prodavnicu koja će našim potrošačima sve to ponuditi na jednom mestu,a nalazi se na istoj adresi tik uz prodavnicu zdrave hrane.

Danas prodavnica biljne i sertifikovane prirodne kozmetike Maslina u svojoj ponudi ima gotovo sve od prirodne kozmetike što se može naći na našem tržištu kako za negu lica, tela, kose, dentalnu negu, dekorativnu kozmetiku, liniju proizvoda za zaštitu od sunca, i to za sve uzraste, bebe, decu, za problematičnu mladalačku kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu.... U svom asortimanu pored Dr. Hauschke, imamo i nemačku sertifikovanu prirodnu kozmetiku Logonu, Sante , Aqua Bio, tu je francuska kozmetika Fermes de Marie i njena posebna organic linija Pure Altitude, John Masters Organics, BioKap farbe za kosu, Guam, Lerbolario, Ajurvedski preparati, Aromatika, Bergland i Oshadi sa velikim izborom etarskih i baznih ulja. Kod nas možete pronaći i preparate za negu od domaćih proizvođača koji su se upustili u vode prirodne kozmetike sa svojim ručno rađenim sapunima, šamponima kupkama i kremama.

U našoj prodavnici u ugodnom ambijentu, stručni saradnici održavaju prezentacije, preglede kože i povremene kozmetičke tretmane kako bi se potrošači što bolje upoznali sa prirodnim proizvodima koje imamo u ponudi i uz stručan savet najbolje izabrali ono što odgovara njihovoj koži, a držeći se principa prirodne kozmetike koja ne stvara ovisnost kože, podstiče samokorektivne funkcije kože, revitalizuje i uravnotežuje duh i telo.

Nastojimo da budemo baš kao i maslina koja raste otporna i nezahtevna, snažna a plemenita, istrajna i jedinstvena.

Ako birate prirodne i kvalitetne proizvode onda je

Maslina pravi izbor za Vas. Dođite i posetite nas.


ontakt


MASLINA PRODAVNICA I
Prodavnica zdrave hrane
Adresa: Katanićeva 2
11000, Beograd
E-mail: prodaja@maslina.rs
Telefon: +381 (0) 11 245 9090
Radno vreme: Pon-pet: 08.00-21.00 h
Sub: 08.00-17.00 h
Ned: 08.00-15.00 h

MASLINA PRODAVNICA II
Prodavnica prirodne kozmetike
Adresa: Katanićeva 2
11000, Beograd
E-mail: prodaja@maslina.rs
Telefon: +381 (0) 11 245 9090
+381 (0) 63 106 6542
Radno vreme: Pon-pet: 08.00-21.00 h
Sub: 08.00-17.00 h

Podaci firme ::::.

service description:

HAIR RESOURCE-EFFECT

Naš ceo postupak, naša celokupna delatnost,
naš kompletni trud, naša pažljiva predanost, sva naša intuicija, dovela nas je do jednog gledišta, jedne ideje:

Da Vama pruži negu koja nežno stimuliše, neguje i štiti, bezuslovno snabdeva, prepoznatljivo osvežava, i Vašu kosu i kožu, izvornim HAIR RESOURCE-EFFECT, opet oživljava.

Mikroorganizmi na i u čoveku

Pre mnogo milijardi godina, na zemlji je nastao život.
Od tada smo zahvalni svakom ćelijskom procesu odvajanja, funkciji naše digestije, našem imunitetu i mnogim drugim procesima u našem telu,
kao i našim mikroorganizmima koji funkcionišu u simbiozi.

HAIR RESOURCE – for modern organic people
sveoubuhvatan tretman sa mikroorganizmima !!!

Kosa i mikroorganizmi

Evolucija našeg bića, razvoj naše ličnosti, individualna harizma, zaključak iz kvantne fizike, uzrok oboljenja, izvor zdravlja, sfera čula, čitav kosmos emocija, univerzum mikroorganizama, lepota sveta, čistota genijalnih ideja…. sve su to teme koje se tiču obima i značenja, koja nas HAIR RESOURCE - duboko dotiču i koje su predmet našeg istraživanja.
Takva zapažanja dovela su nas do jednog sasvim novog pogleda na svet i život.
Otkrili smo da svi mi, u stvari, preko naše kose, neposredno komuniciramo.
Prepoznali smo, da u simbiozi mikroorganizama (npr. našeg tela) preko kose, upijamo i odašiljemo brojne informacije. Poslednje što smo
primetili kod kreacije naših HAIR RESOURCE ostvarenja, koja uključuju
najraznovrsnije mikroorganizme, je da svaki pojedinačni proizvod iz
serije poseduje duboku individualnu osobenost i daleko veći učinak nego samo obnovu kože i strukture kose. Uz takve rezultate nailazimo
na svakodnevna odobrenja i potvrde od strane naših mušterija i relevantnih naučnih institucija.
Obolelost tela, srca i duha su usko povezani sa funkcijom kose.
Priroda je dokaz da se naša stalna duševna i telesna kondicija ogleda kroz kosu.
Neprekidno smo u takvoj vrsti razmene sa okolinom.
Takvo saznanje je podstrek i stimulans za naše delovanje.

BUDI TO ŠTO JESI !!!!

vaše slike:

distribucija kozmetike
distribucija kozmetike za frizere
higijena i kozmetika
Kozmetički preparati
kozmetički proizvod
kozmetički proizvodi
Podaci firme ::::.

service description:

Profesionalna kozmetika Primavera Andorrana
Novosti

Profesionalni Express kiseonik program

» Opširnije

Primavera Andorrana Nephentes d.o.o., osnovana je 2001. godine sa ciljem da tržištu Srbije ponudi nove profesionalne proizvode različitih proizvođača.

U Srbiji su našli značajno mesto u mnogim kozmetičkim salonima. Zbog izuzetnog kvaliteta i povoljnih cena proizvoda, kao i ponude više različitih robnih marki, počev od ekskluzivne profesionalne kozmetike Germanie de Capuccini do Ainhoa-e, dajemo mogućnost našim klijentima da izaberu i prilagode potrebama svog salona određenu robnu marku.

Naše proizvode koriste i javne ličnosti, što govori dodatno o kvalitetu proizvoda koje nudimo na tržištu Srbije.

Svi proizvodi poseduju sertifikate kvaliteta Evropske unije i proveru kvaliteta od strane nadležnih zdravstvenih institucija naše zemlje.

Trudimo se da uslugu prodaje i brige o našim klijentima svakim danom poboljšamo, a rezultati su naši verni i zadovoljni klijenti. Stalnom edukacijom i prezentacijom novih proizvoda, trudimo se da naši klijenti idu u korak sa novim tehnološkim razvojem na polju profesionalne kozmetike u celom svetu.

Nephentes doo
Primavera
Andorrana

Adresa:
Subotička 23 / I ulaz
Srbija, Beograd

Direktor:
Olja Skuljan

Menager:
Vladimir Skuljan
Tel/Fax:
+381 11 3808 607 Mob:
+381 11 63 391 446
+381 11 63 343 193 E-mail:
nephentes@ptt.rs
office@primaveranephentes.co.rs

vaše slike:

dekorativna kozmetika
Podaci firme ::::.
Resavska 78 B
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/361-24-66

service description:

Facebook