Podaci firme ::::.
Pogledan: 133856

service description:

EKO ELEKTROFRIGO

Od svog osnivanja 1994.godine "Eko Elektrofrigo" se pri odabiru proizvodnog asortimana opredelila za rad sa firmama koje u oblasti rashlade i klimatizacije znače kvalitet i pouzdanost. U ovom periodu u svakodnevnom kontaktu sa krajnjim korisnicima taj složeni proces odabira poslovnih partnera je rezultirao činjenicom da je broj snabdevača rastao, a time se širila gama proizvoda koji su nuđeni na tržištu. Danas je firma ovlašćeni ili ekskluzivni distributer 18 svetski renomiranih firmi.

Početna orijentacija firme je bila komercijalna rashlada, da bi ona danas pokrila industrijsku rashladu. U oblasti klimatizacije je distributerskim ugovorom sa firmom York u potpunosti pokriven program iz klimatizacije od split sistema do chillerskih konstrukcija.

U svojoj delatnosti firma je i organizator stručnih tematskih seminara iz pomenutih oblasti (seminar Bitzera, Danfossa).
Kontakt:
Veleprodaja
Telefoni: +381 11 3757 287
+381 11 3757 288
Fax: +381 11 3757 289

Maloprodaja
Telefoni: +381 11 3191 355
Fax: +381 11 3191 327

E-m@il: eef@beotel.rs




Ostali podaci:

  • direktor Zlatomir Damnjanović
    Tel.: 064/822-2 644, 
  • pom. direktora Marija Savić
    Tel.: 064/822-2-609, 

vaše slike:

Alfa Laval
Bitzer
DANFOSS
Johnson controls
York

Agregati
chiller
chillerske konstrukcije
čiler
freonski rashladni uređaji
Hladnjača
hladnjače
Hladnjače smrznuta hrana
hlađenje
industrijska klimatizacija
industrijski rashladni uređaji
Isparivač
klanica
Klima uređaji
Podaci firme ::::.
Pogledan: 49268
Čukarica, Tome Maretića 7/4
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovna delatnost je projektovanje, proizvodnja i inženjering u oblasti rashladnih postrojenja, kako freonskih, tako i amonijačnih.

Dodatno: Prodaja rashladne opreme. Nakon višegodišnje uspešne saradnje sa firmama HERL (Nemačka) i PARKER (USA), vodećih proizvođača industrijske armature i automatike, FRIGO KING d.o.o. je postao zvanični distributer firmi HERL i PARKER za tržište Srbije.

Privatno preduzeće FRIGO KING d.o.o. osnovano je septembra 2005. godine, kao logičan korak u profesionalnoj karijeri osnivača, nakon 18 godina rada u oblasti hlađenja. Osnivač i vlasnik: Đorđe Grujić, dipl. maš. inž. (Mašinski fakultet u Beogradu), 22 godine u poslu sa rashladnim uređajima, licence za projektovanje i za izvođenje radova.

Osnovna delatnost je projektovanje, proizvodnja i inženjering u oblasti rashladnih postrojenja, kako freonskih, tako i amonijačnih.

Dodatno: Prodaja rashladne opreme. Nakon višegodišnje uspešne saradnje sa firmama HERL (Nemačka) i PARKER (USA), vodećih proizvođača industrijske armature i automatike, FRIGO KING d.o.o. je postao zvanični distributer firmi HERL i PARKER za tržište Srbije.

U cilju kompletiranja rashladne opreme obuhvaćena je i ponuda opreme još nekoliko inostranih firmi, takođe vrhunskog kvaliteta, kao što su: kompresori BOCK, isparivači i kondenzatori THERMOFIN, izmenjivači toplote SWEP, freonska automatika ALCO CONTROLS, itd, sa kojima imamo takođe višegodišnju uspešnu saradnju. Od skoro, možemo ponuditi i vijčane agregate J&E HALL.

Od rashladnih instalacija koje projektujemo i izrađujemo, po projektnom zadatku kupca, izdvajamo sledeće:

* Bazeni ledene vode sa akumulacijom leda,
* Centralni rashladni sistemi sa regulacijom kapaciteta,
* Komore za sušenje i zrenje sira (kačkavalja),
* Kondenzacione visokotemperaturne sušare za voće i povrće,
* Komore za šok hlađenje mesa posle klanja i ostale komore za mesnu industriju,
* Lagerske komore za skladištenje smrznute robe,
* Šaržni tuneli za smrzavanje,
* Čileri i toplotne pumpe,
* Komore za rashlađivanje i skladištenje voća, povrća i ostalih prehrambenih proizvoda,
* Specijalne rashladne instalacije za procesno hlađenje.

U ponudi se nalaze i:

* Servisiranje i remont rashladnih instalacija, kompresora i ostale opreme,
* Prodaja i ugradnja split sistema za rashladu ili klimatizaciju.

Kod centralnih rashladnih sistema sa višestepenom regulacijom kapaciteta i mikroprocesorskim upravljanjem, akcenat smo stavili na:

* Racionalizaciju potrošnje energije i na iskorišćenje otpadne toplote za zagrevanje sanitarne vode.

Kod visokotemperaturnih kondenzacionih sušara za voće i povrće (na bazi toplotne pumpe), akcenat smo, pored racionalizacije potrošnje energije, stavili i na:

* Postizanje viših temperatura u recirkulacionom vazduhu (posebno važno kod sušenja šljiva), primenom posebnog rashladnog fluida
Podaci firme ::::.
Pogledan: 67430

service description:

Artfrigo d.o.o. je privreno društvo za proizvodnju, promet i usluge koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem opreme u stacionarnom i transportnom hlađenju.

Program transportnog hlađenja obuhvata prodaju, ugradnju i servis za rashladne uređaje za vozila i kontejnere. Artfrigo d.o.o. je zvanični i ovlašćeni prodavac i servis za Carrier Transicold rashladne uređaje a tehničko osoblje poseduje sertifikate za obuku školskog centra Carrier Transicold.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 75115
Slobodana Jovića 37.
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodaja rezervnih delova i opreme za sve vrste rashladnih uređaja:

• Auto klime
• Alat
• Kompresori
• Elektromaterijal
• Vazdušni kondenzatori
• Isparivači
• Ventilatori
• Ventili
• Filteri
• Freoni
• Ulje
• Sredstva za pranje i održavanje klima uređaja
• Montažni materijala za klime
• Brave i šarke
• Termostati
• Gume
• Izolacija
• Izrada rashladnih komora i proračuna za rashladne komore
Podaci firme ::::.
Pogledan: 221818

service description:

RASHLADNA I VENTILACIONA OPREMA U INDUSTRIJI
TERMOTEHNIKA
TERMOIZOLACIONI MATERIJAL
GORIONICI NA PELET "ERAGON"
ARMATURA
ČELIČNE CEVI, CEVI, BEŠAVNE ČELIČNE CEVI, ŠAVNE ČELIČNE CEVI, POCINKOVANE CEVI
RADIJATORI
CEVASTI RADIJATORI
PELET

Osnovna delatnost našeg preduzeća je velikoprodaja materijala za centralno grejanje.

Distributeri smo termoizolacionih materijala kompanije ARMACELL ( stari naziv firme je ARMSTRONG ), jednog od najvećih svetskih proizvođača termoizolacije na bazi sintetičkog kaučuka i polietilena.

Armaflex izolacione materijale distribuiramo kao ovlašćeni distributer neprekidno od 1996. godine.
Deo prodajnog programa preduzeća “METALING PLUS” čine proizvodi firme “OVENTROP” jednog od vodećih evropskih proizvođača armature za grejanje čiji smo distributeri u Srbiji. “METALING PLUS” je takođe ovlašćeni distributer domaćeg proizvođača čeličnih panelnih radijatora firme “JUGOTERM” iz Merošine.


Preduzeće „METALING PLUS“ pruža konsultantske usluge i stručnu pomoć u izboru opreme za termotehničke instalacije. Naši stručnjaci mogu Vam uvek dostaviti potrebne informacije i kvalitetnu tehničku podršku. Programi, za izbor opreme, koje dostavljamo projektantima i stručnim licima olakšavaju i ubrzavaju rad.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 102968

service description:

"ROPE COMPANY" osnovan je 1. jula 1994. godine kao
proizvodno i trgovinsko preduzeće koje posluje ne
samo u Srbiji već i na međunarodnom tržištu.

U početku su poslovne aktivnosti bile usmerene
na transport i trgovinu dok se sada proširuju i na
uvoz mobilnih rashladnih uređaja renomiranih
svetskih proizvođača.

Drugo odeljenje firme bavi se izvozom zamrznutog
voća i povrća.

Marka EZetil predstavlja liniju proizvoda nemačke kompanije koja datira još iz 1959. godine. Danas, u okviru kompanije IPV, EZetil nudi široki spektar prenosnih električnih rashladnih kutija, rashladnih torbi i frižidera.

Isotherm Cruise rashladne sisteme proizvodi Indel Marine, kompanija sa tradicijom na polju rashladnih sistema za plovila od 1960. godine. Najsavremenija postrojenja za projektovanje i proizvodnju snabdevaju svetsko nautičko tržište uređajima visokog kvaliteta i pouzdanosti.

Sa sedištem u S. Agata Peltria i najsavremenijim proizvodnim pogonima na površini od 10000 kvadratnih metara, Indel B predstavlja lidera u proizvodnji prenosnih rashladnih uređaja u Italiji. Indel B je jedan od šest proizvodnih grupacija u okviru koncerna Gruppo Berloni osnovanog 1960. godine.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 112880

service description:

Frigoprom je firma osnovana 1992. godine
i od malog servisa prerasla je u jednu od najjačih firmi u jugoistočnom delu Srbije koje se bave rashladnom tehnikom.

Mi kombinujemo tehnički superiorne proizvode, iz industrije vodećih brendova kao što su Emerson, Copeland, Alco, Eco, Polistamp, Pastorfrigor, sa našim inžinjeringom, logistikom i jakom servisnom službom. Nudimo širok spektar proizvoda i usluga u sferi rashladne tehnike, klimatizacije i opremanje marketa.

Naš prioritet je poslovanje u kome je potrošač u prvom planu i gde su ujedno talenat i lojalnost firmi prepoznati i nagrađeni. Nudimo svakom zaposlenom mogućnost profesionalnog usavršavanja. Mi smo, takođe, kompanija koja stavlja akcenat na poslovnu etiku. Od svih radnika tražimo ponašanje u skladu sa etičkim standardima, oko kojih nema kompromisa, a sve u dogovoru sa našim kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima. Ključ uspeha naše firme leži u idealnom spoju iskustva i mladosti. Sa velikom voljom, ogromnim entuzijazmom i još vecim profesionalnim odnosom, nastupamo prema svakom investitoru, više nego ozbiljno sagledavamo i rešavamo probleme i zahteve koji se pred nas postave.
Naše kupce ne gledamo kao trenutne saradnike, nego kao partnere za sva vremena.

Facebook