Podaci firme ::::.

Čačak , 32000
Srbija
Interesujte se

service description:

OPREMA ZA POVRŠINSKU ZAŠTITU DRVETA I METALA I INDUSTRIJSKA VENTILACIJA
PLASTIFIKACIJA METALA


Preduzeće za termotehničke uređaje i postrojenja površinske zaštite
ALFATERM d.o.o. je osnovano 1993. g. kao specijalizovano preduzeće za termotehnička postrojenja i uređaje površinske zaštite. Zaposleni u njoj imaju tridesetogodišnje iskustvo u razvoju tehnologije i postrojenja površinske zaštite. Okrenuti smo u smeru pronalaženja kreativnih rešenja i usluga koja su osmišljenja tako da zadovolje veoma različite potrebe naših kupaca. Tridesetgodišnje iskustvo će nam puno pomoći da shvatimo Vaše potrebe i da im prilagodimo nove tehnologije.

Za sada imamo cilj da Vam pružimo kvalitetnu opremu koja će podići estetiku i kvalitet površinske zaštite Vaših proizvoda, smanjiti troškove lakiranja i plastifikacije, kroz lako održavanje i povećanu produktivnost uz smanjenje škarta.

Velike tehnološke promene koje su izvršene u ovoj oblasti zadnjih godina su nam postale cilj, samim tim, i naše ambicije su veoma velike. Našim kupcima nudimo pristupačna postrojenja sa automatizacijom da primena nije koplikovana. Kako se budemo upoznavali sa Vašim zahtevima, željama i potrebama, tako čemo unapređivati našu ponudu, predstavljati nove uređaje i raditi na razvoju novih.

Naša postrojenja, uređaji i usluge odražavaju želje naših korisnika. Želimo da postanemo pokretačka snagu na tržištu površinske zaštite i da ponudimo inovativna rešenja koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe, razvijamo čitav niz tehnoloških rešenja i pomoćne opreme koja će Vam pomoći da radite još bolje i budete još produktivniji.




Mokro lakiranje i farbanje
Plastifikacija metala
Ventilacija
Dispozicije opreme

Facebook