Podaci firme ::::.
Nebojšina 6
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 060/38-63-633
Fax: 011/3863-633

service description:

RESTORAN TRPEZA BEOGRAD

Da li ste nekad okusili Srbiju ? Da li ste sa sobom poneli čarobne mirise na koje samo Srbija miriše ? Ako jeste,poželećete da je ponovo okusite i pomirišete.Ako niste,učinite to.Ako ne znate kako,pomoći će Vam prijatan boravak u restoranu Trpeza.

Verovatno ćete poželeti da sami napravite neka od jela koje se u ovoj zemlji prave od davnina.Pravile su ih srpske bake,majke,tetke,strine...To umeće,veštinu i zapamćene recepte one su,opet,naučile od svojih predaka.I tako se ova"čarobna trpeza" vraća u stara,dobra vremena kada se drugačije mlelo,kuvalo i spremalo.Jela u njoj imaju na sebi staru patinu,neka su davno zaboravljena a neka se mogu pronaći u domaćinstvima i etno restoranima koja drže do gurmanske tradicije čarobnih ukusa.

Ova jela se nazivaju nacionalnim i domaćim srpskim jelima.Neki smatraju da ona pripadaju nekom drugom narodu.I,na sreću,svi su u pravu.





Naša adresa:.
Nebojšina 6, Beograd

Kontakt telefoni i telefoni za rezervacije:
011/3863-633 060/38-63-633

Radno vreme:
10-24h

vaše slike:

restoran srpske kuhinje
srpska jela
srpska kuhinja
Srpska kuhinja Beograd
srpska nacionalna kuhinja
Podaci firme ::::.

service description:

www.restoran-zlatar.rs
info@restoran-zlatar.rs

RADIMO SEDAM DANA U NEDELJI
Radnim danima 09:00-01:00 h
Subotom, nedeljom: 13 00-01:00 h


Proverite zašto bi svi
I POSLEDNJU PARU OSTAVILI U ZLATARU

Restoran Zlatar otvoren je 1985. godine. Vlasništvo je porodice Popović, poreklom iz Mileševe, ispod planine Zlatar. Restoran je prepoznatljiv po domaćoj kuhinji i zavičajnim specijalitetima. Zahvaljujući dobroj kuhinji, vrhunskoj usluzi i ljubaznom osoblju, ovaj restoran je stekao stalne goste i postao jedan od vodećih u Beogradu. Specifičnost ovog restorana je što se sir, kajmak, pršuta, heljda, praseće, jagnjeće, jareće i teleće meso, kao i rakije od divlje kruške i šljive požegače iz Limske doline, svakodnevno dopremaju u restoran iz Zlatarskog kraja.

Nudimo Vam mogućnost organizovanja:
- poslovnih, porodičnih i svečanih ručkova i večera
- raznih koktela
- svadbi, rođendana i krštenja
- godišnjica, matura i jubileja
- promocija

Meni restorana obuhvata veliki izbor jela domaće kuhinje: predjela, čorbi, pečenja sa ražnja i ispod sača, jela sa roštilja na ćumur, jela od divljači, jela po porudžbini, salata i poslastica. Restoran Zlatar Vam nudi u čokanju - kruškovaču, kajsijevaču i šljivovicu, sve spravljene po tradicionalnom receptu majstora sa Zlatara, kao i veliki izbor belih i crnih vina, piva i ostalih pića. Više ne ćemo nabrajati, slike sve govore.

U vreme poslovnog, porodičnog ili intimnog ručka, prijaće Vam dobra zabavna, narodna ili evergrin muzika uživo. U večernjim časovima, u prijatnom ambijentu restorana, atmosferu će Vam ulepšati tihi zvuci akustične starogradske muzike. Svake večeri u restoranu gostuju vrhunski ansambli starogradske muzike.

Kapacitet:
- mala sala - 30 mesta
- svečana sala - 90 mesta
- letnja bašta - 80 mesta

Obezbeđen parking uz prisustvo čuvara.













vaše slike:

domaća kuhinja
kajmak
Letnja bašta
obezbeđen parking
organizovanja ručkova i proslava
promocija
rakija
rakija od šljive
restoran
restoran - centar Beograda
Restoran - hala Pionir
Restorani
Podaci firme ::::.

service description:

Kada pomislite na toplo, tek skuvano jelo iz kuhinje Vašeg detinjstva, roštilj, ukusan, sočan kakav može biti samo onaj pravi, onaj sa ćumura od najboljih majstora, kad bi pojeli najbolji biftek u gradu, kad vam se pije vrhunsko vino u dobrom društvu, a da Vam violina ili tambura osvežavaju sećanja i pokrenu emocije dođite u Zlatni bokal, gde je sve podređeno vrhunskom boemskom uživanju, tj, poštovanju svih vaših čula.

Živa muzika, odlična hrana, vrhunska vina, najbolje srpske rakije, sjajna atmosfera, enterijer starog Beograda i to sve svako veče, a gde drugo nego u Skadarliji.


Podaci firme ::::.

service description:

Etno restoran Košuta se nalazi u samom srcu Košutnjaka. Prelepo okruženje, prostrana letnja bašta sa pogledom na jezero, kvalitetna usluga i jela nacionalne kuhinje čine ovo mesto veoma atraktivnim.

Raspolažemo sa:

Multifunkcionalnom banket salom - 110 sedećih mesta ili 160 stajaćih mesta
Letnjom baštom - 500 mesta
Audio i video opremom
Parkingom za 50 vozila
Mini zoološki vrt
Dečije igralište


Restoran je adekvatan za:

- Seminare
- Konferencije
- Koktele
- Prezentacije
- Poslovne ručkove i vecere
- Proslave


JELOVNIK:

1. Predjela
2. Supe ,čorbe i potaži
3. Salate
4. Specijaliteti od mesa
5. Nacionalna kuhinja
6. Specijaliteti od ribe
7. Poslastice
8. Vinska karta

Za detaljan opis sadržaja jelovnika posetite našu web prezentaciju ili dođite u naš restoran.
Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Marinada otvoren je 1984. godine. Vlasnik restorana, Rajko Dobrosavljević, od prvog dana je postavio visoke standarde u pogledu kvaliteta hrane i usluge. Zahvaljujući tome, Marinada je stekla stalne goste i postala jedan od vodećih restorana u Beogradu.

U prelepom ambijentu služe se vrhunski specijaliteti od morske ribe, rakova i školjki. Odličnu ponudu hrane upotpunjuje izuzetno kvalitetna ponuda vina (srpska, crnogorska, makedonska, hrvatska, BiH, slovenačka, francuska, italijanska, španska, argentinska, čileanska, portugalska, australijska i afrička) i dobra muzika u večernjim časovima koja čini ovo mesto posebnim.

U letnjim mesecima, gosti mogu uživati u prelepoj bašti na obali Save, a u zimskim mesecima je posebno atraktivna zastakljena terasa sa prelepim pogledom na reku.

Restoran Marinada je dobitnik mnogobrojnih priznanja.
Na Novosadskom sajmu 2009. godine, Marinada je proglašena za najbolji riblji restoran u Srbiji. Kao dokaz društveno odgovornog ponašanja, restoran Marinada je prvi restoran u Beogradu koji je dobio HACCP sertifikat.
Podaci firme ::::.

service description:

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel "Sučević", koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom, raspolaže sa 28 soba, od kojih su četiri apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno-restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama sa takozvane etno-trpeze vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.

Hotel "Sučević" Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Pića domaća, carska...

Konoba u kojoj je ne malo puta postavljen sto na zahtev gostiju, kažu da pića iz Sučevićevog vinskog podruma imaju poseban šmek u tom ambijentu, a pršuta, kulen, pečenica i sir imaju neprevaziđen ukus.

service description:

Lovački restoran.

service description:

U starom jezgru Zemuna, nadomak Gardoš kule, u kući iz 1939. godine, jedinstvena oaza mira i riznica salaške kujne (kuhinje).
Tu iznad Dunava, velikog i moćnog, gospodski rasutog u ravnici, nalazi se Salaš.I to baš kao nekad, kad se na salašima odmaralo, lumpovalo i volelo, za sunčano salaško leto bašta i teresa sa cvetnim vodopadima i fantastičnim pogledom. A zimi, kad sneg prekrije krovove starog Gardoša, pucketanje vatre u kaminu u tučanim pećima.Izaberite kutak za Vas u jednoj od tri etno sale, bašti ili na terasi.

Kuhinja: nacionalni vojvođanski specijaliteti od mesa ili ribe.
Broj mesta: Etno sala - 40 mesta,
Kamin sala - 20 mesta
Bela soba - 20 mesta
Terasa - 12 mesta
Bašta 35 mesta
Sve sale su klimatizovane.

Parking: 90 metara iznad restorana

Radno vreme: svakog dana od 12-24 časa


Podaci firme ::::.

service description:

Restoran Zaplet nalazi se u Beogradu na Vračaru. Ovde možete uživati u velikom izboru hrane i pića.
Takođe restoran vrši usluge keteringa i konsaltinga u vezi posluženja.

Facebook