Podaci firme ::::.

service description:

Alucommerce Systems d.o.o. privatna je firma osnovana 2001. godine kao firma za projektovanje , izradu i montažu konstrukcija od aluminijumskih profila te ventiliranih fasada, a sa idejom da se na domaćem tržištu apliciraju bogata iskustva stečena na zahtevnom inostranom tržištu.

Firma od osnivanja do danas teži da primeni najviše standarde po pitanju kvaliteta kako tehničke pripreme tako izrade i montaže konstrukcija od aluminijumskih profila te ventiliranih fasada od aluminijumskih kompozitnih panela i keramike.

Opredeljenje je da se sve konstrukcije izrađuju od materijala vrhunskog kvaliteta te da sva tehnička rešenja budu argumentovana i najbolja za dati projekat, a uz poštovanje ideja projektanta I želja investitora.



- Mi želimo svojim znanjem da
pomognemo u stvaranju i realizaciji
lepih ideja i objekata – izaberite nas za
partnera u izradi fasada! -Delatnost
Firma se bavi projektovanjem , izradom i montažom konstrukcija od aluminijumskih profila i ventiliranih fasada .

Uspešna realizacija projekata omogućena je postojanjem :

1.

Projektnog biroa , kadrovski i tehnički opremljenog za realizaciju najsloženijih projekata (računari , printeri , ploteri , geodetska totalna stanica itd.)
2.

Vlastitih proizvodnih kapaciteta što podrazumeva ljudske resurse kao i savremenu opremu za obradu aluminijumskih kompozitnih panela i aluminijumskih profila i to:

*

2 CNC mašine kanadskog proizvođača AXYZ
*

Kompletna oprema za obradu aluminijumskih profila nemačke firme Elumatec

3.

Koordinacijom , praćenjem i kontrolom kvaliteta svih faza projekta od izrade do montaže fasada.

Ostali podaci:

  • Takovska 42.l.sprat
    Tel.: 064/640-1352, 
Podaci firme ::::.
Nemanjina 130.
Alibunar, 26310
Srbija
Tel.: 013 652 852

service description:

"Alubond" u Srbiji proizvodi metalne kompozitne panele. Najčešće su aluminijumski, ali takođe se proizvode kompozitni paneli od nerđajućeg čelika, cinka, eloksiranog aluminijuma (anodized).
Panel pod brendom "Alubond U.S.A" zapravo predstavlja kompozit u vidu sendviča, koji se sastoji od aluminijumskih (ili drugih metalnih) tankih limova koji oblažu jezgro.
Proizvodimo dva tipa ispune: lako plastično (LDPE) i vatrootporno klase B.
Paneli sa mineralnim negorivim jezgrom klase A proizvodimo u pogonu u Dubaiju.
Gornji, glavni lim finalno je obojen i zaštićen tako da je otporan na sve atmosferske uticaje i izlaganje sunčevim zracima.
Kao gotov proizvod on je lak, trajan, savršeno ravan, jednostavan za obradu i po karakteristikama idealan za primenu na oblogama fasada.
Mogućnost brze obrade na različitim mašinama daje izuzetno velike mogućnosti projektantima da realizuju i najkompleksnije forme fasada i na taj način postignu potpuno jedinstven i autentičan izgled objekta
Podaci firme ::::.

service description:

Firma TP “STIL-LUX” DOO je osnovana 2004. godine sa sedištem u Bulevaru Dr.Zorana Đinđića br. 115. (bivši Bulevar AVNOJ-a). Osnovna delatnost firme je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom, a u pretežni asortiman spadaju PVC i aluminijumske lajsne, sve vrste aluminijumskih i PVC profila za razne potrebe u opremanju enterijera. Raspolažemo sa nekoliko različitih programa# Novi profili u ponudi Stil-lux-a.
# Stil-lux je direktan uvoznik svojih proizvoda.
# Nudimo proizvode po najpovoljnijim cenama.
# Nudimo mogućnost količinske rabate.
# Tokom svog postojanja Stil-lux je opremio mnoge eminentne poslovne objekte u Beogradu.

Facebook