Podaci firme ::::

service description:

Na najlepšem i najšumovitijem delu planine Goč, na lokalitetu Dobra Voda nalazi se Dečje odmaralište "GOČ" (920 metara nadmorske visine), na udaljenosti 28 km od Kraljeva.

Dečje odmaralište "GOČ" u svom sastavu ima nedavno renovirani objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva (sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC). U okviru objekta se nalazi i renovirani restoran sa 150 mesta. Odmaralište u svom sastavu ima i jedan objekat paviljonskog tipa sa 128 ležaja (16 osmokrevetnih soba i 5 dvokrevetnih soba za nastavnike-trenere). U okviru ovog kompleksa se nalazi i objekat sa 4 učionice, restoran i ambulanta.
U odmaralištu se tokom školske godine organizuje nastava u prirodi, a za vreme raspusta zimovanje i letovanje, dece školskog i predškolskog uzrasta.

Objekat "Dobra Voda"

U sastavu Dečjeg odmarališta "GOČ" je i objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, sa četiri i pet kreveta. Svaka soba TWC. Objekat "Dobra Voda" se nalazi neposredno pored ski-staze i u njemu se nalaze restoran sa dve zvezdice i sala za zabavu. U objektu je moguće koristiti sledeće usluge: pun pansion, polupansion i prenoćište.
Za korisnike pansionskih usluga, korišćenje balon hale je uračunato u cenu (1 sat dnevno).

Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija, cena smeštaja, ski-pass-a, i ostalog nam se možete obratiti neposredno sa stranice za kontakt na ovome sajtu.

Balon hala

Za rekreaciju tokom vlažnih i hladnih dana i pripremu sportskih ekipa, odmaralište raspolaže sportskom balon halom površine 1000 m2. Ova pokrivena sala je dimenzija 49x22m (dimenzije rukometnog terena) opremljena je svim potrebnim sportskim rekvizitima. U njoj se mogu održavati treninzi odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalskih ekipa. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja, a izrađene su i mini tribine.

Teretana

U jednom delu balon hale se nalazi i moderno opremljena taretana koja je na raspolaganju svim gostima dečjeg odmarališta.

Ostali podaci:

  • Tel.: 036/5110-290, 

vaše slike:

balon hala
Dečije odmaralište
dečiji izleti
Fitnes i rekreacija
odmaralište
omladinski turizam
Planinarski dom
rekreacija
ski staze
skijanje Goč
škola u prirodi
školske ekskurzije
smeštaj Goč
sobe
sobe Goč
sportske pripreme
sportski kampovi
Sportski tereni
staze zdravlja
Teretana
teretana technogym
vazdušna banja
Zimovanje
Podaci firme ::::.
Bulevar Oslobođenja 48
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/633-70-85

service description:

Hostel Smile se nalazi na izuzetnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Novosadskog sajma.
U blizini hostela nalazi se i autobuska stanica gde prolazi većina gradskih autobuskih linija. Ukoliko više volite da se prošetate, na sve bitne lokacije stići ćete za manje od 10 minuta.
Novi Sad nudi beskrajno mnogo mogućnosti za kulturne obilaske, uživanje u prirodi, sjajnu zabavu u klubovima i barovima. Pored, u svetu čuvenog, festivala Exit, u vojvođanskoj prestonici brojni su i drugi festivali, koncerti, performansi i sajmovi, zbog kojih bi zaista vredelo doći.
Čak i kada se ništa ne dešava, što je vrlo retko, grad krije pregršt prelepih mesta koje morate videti, pa i najobičnija šetnja kroz njega, predstavlja pravo uživanje.
Hostel Smile nije obično prenoćište, u kojem ćete samo prespavati i nastaviti dalje.
To je mesto gde će Vam i najmanji dnevni predah od obilazaka, kao i kafa za povratak energije, izmamiti osmeh. Sa osmehom ćete i otići, jer ćete odavde poneti najlepša sećanja.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/6615-230

service description:

U srcu grada, u tihoj ulici stare arhitekture, okružen zelenilom nalazi se Hostel Sova. Oko našeg hostela nalazi se veliki broj interesantnih lokacija Novog Sada kao što su crkve, muzeji, kafei, restorani i fast food. Na samo 5 minuta hoda, možete uživati u Petrovaradinskoj tvrđavi (lokaciji gde se održava i Exti festival) kao i u reci Dunav koja tuda protiče. Na raspolaganju su vam uredne, svetle sobe: dvokrevetne (bračni krevet), trokrevetne, četvorokrevetne i spavaonice sa pet kreveta na sprat. Svaka soba poseduje kupatilo
Podaci firme ::::.
Laze Telečkog 10
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 063/443-703

service description:

Lazin Hostel u Novom Sadu se nalazi u samom srcu grada. U krugu od 300 metara od samog hostela nalaze se reka Dunav, Katedrala, Pravoslavni Hram (crkva), razni muzeji, Dunavski park i ostale poznate znamenitosti Novog Sada.
Lazin hostel nudi: jednu jednokrevetnu sobu, jednu dvokrevetnu sobu, jednu četvorokrevetnu sobu, jendu šestokrevetnu sobu i jednu osmokrevetnu sobu. Svaka soba ima centralno grejanje u toku zime, klima uređaje, internet vezu, kablovsku televiziju i frižider.
Podaci firme ::::.
Dobrička 3a
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/513-703

service description:

PRVI HOSTEL U NIŠU
SVE ŠTO VAM TREBA KADA NISTE KOD KUĆE
Nalazi se u samom centru grada iza zgrade univerziteta i u blizini Niške Tvrđave. 5 minuta hoda od glavne autobuske stanice i centalnog gradskog trga (Trg Kralja Milana).
- Usluga 24h
- Sobe od 2 do 8 kreveta
- Odvojeno mesto za pušenje

Facebook