Podaci firme ::::.

service description:



Firma "ALTOM" d.o.o. osnovana je 1993. godine.
Glavna delatnost jeste proizvodnja samolepljivih traka.

2004. godine puštena je u rad prva linija za oslojavanje samolepljivih traka u Srbiji, čime "ALTOM" postaje jedini proizvođač samolepljivih traka u Srbiji.

Usvojena je i jedinstvena tehnologija za proizvodnju samolepljivih traka sa unutrašnjom (neobrisivom) štampom. Implementiranjem ove tehnologije "ALTOM" d.o.o. postaje lider u regionu u oblasti štampanih samolepljivih traka. Firma proizvodi trake za celokupno tržište EU. Raspolaže sa jednom linijom, kapaciteta 120.000.000 m² godišnje.

Podizanje ekološke svesti privrede uslovilo je i potrebu za trakama za pakovanje sa potpunom mogućnošću reciklaže. Od 2010. "ALTOM" d.o.o. je počeo sa proizvodnjom traka za pakovanje na bazi natron papira i skrobnog lepila. Ova vrsta traka sve više nalazi primenu u pakovanju.

Altom trake su:
• ekološke, ambalažne trake
• bez mirisa
• ponašaju se izvanredno na niskim i visokim temperaturama
• otporne su na vlagu, UV svetlost i starenje.


Firma Altom doo takođe ima svoje filijale na sledećim lokacijama:




vaše slike:

lepljiva traka za pakovanje
lepljive trake
papirne lepljive trake
papirne trake
Podaci firme ::::.

service description:

Cenjeni posetioče,

Domi Tape d.o.o. Vam nudi poseban proizvod, 2B2 selotejp, koji je namenjen za zatvaranje PP i PE vrećica, posebno pogodan u prehrambenoj industriji, kod pakovanja pekarskih proizvoda, voća i povrća i sl.

Praktičnost ovog principa pakovanja se ogleda u tome što je jednim pokretom moguće zatvoriti vrećicu, koja se zbog kombinacije selotejp trake i papira može višekratno otvarati i zatvarati.

Za informacije o ceni i ostalim uslovima, stojimo Vam na raspolaganju, i pozivamo da nas kontaktirate.

www.2b2tape.com


PROIZVODNJA


Preduzeće DOMI TAPE DOO se bavi konfekcioniranjem samolepljivih traka i štampom na njih. Konfekcioniraju se sve vrste samolepljivih traka, a to su selotejp trake, krep trake, bandaž trake, PVC trake, obostrano lepljive trake, samolepljive folije, silver trake i ostale.

DOMI TAPE DOO poseduje veliku industrijsku mašinu za konfekcioniranje samolepljivih traka radne širine 1.450 mm, što znači da se iz velikih džambo rolni seku male dimenzije samolepljivih traka, čime je maksimalno zadržana lepljivost trake jer se samo u jednom premotavanju dobije konačna krajnja dimenzija trake.

Posedujemo i industrijsku mašinu za štampu na samolepljivim trakama. U pitanju je flexo štampa u jednoj, dve ili tri boje. Štampa se radi na polipropilenu, PVC-u, krep papirnoj traci i papiru.
Prema zahtevu kupca štampane trake mogu da podnose ekstremne temperature ili da su namenjene za konditorsku ili drugu industriju gde kutije neće ići na zamrzavanje.



SVE TRAKE IMAJU ODGOVARAJUĆU DEKLARACIJU.

Domi Tape kupci:

Pošta Srbija, Telekom Srbija, Pošta carinjenjenja Beograd, Podgorica, Aerodrom Beograd, Galenika AD Zemun, Klanica Bačka Topola, Carnex Vrbas, Sintelon Bačka Palanka, Velefarm Beograd, Milan Blagojević Smederevo, Magnohrom Kraljevo, Toza Marković Kikinda, Jafa Crvenka, BAG i deDeko Bačko Gradište i mnogi drugi.


KONTAKT

Domi-Tape d.o.o.
Preduzeće za proizvodnju samolepljivih traka
Karađorđeva 66
22240 Šid

Telefon: 022/716-866
Tel/Fax: 022/716-690

www.domitape.co.rs
maratonac@ptt.rs

Ostali podaci:

vaše slike:

2b2 samolepljive trake
ambalažne trake
brendirane trake
brendirani selotejp
lepljive trake za pakovanje
neutralne samolepljive trake
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće “UNIVERZAL” je veletrgovina kancelarijskim i školskim priborom, poslovnom galanterijom, igračkama.

U periodu poslovanja od dvadeset godina razvili smo prodaju širokog asortimana robe sa izuzetno povoljnim cenama, visokog kvaliteta i odličnim uslovima prodaje. Veliki prodajni salon u kome je izložen celokupan asortiman olakšava izbor i kupovinu.
Isporuka je odmah po vašem pozivu. Ekspeditivnost je naš adut.
Preduzeće „UNIVERZAL“ je specijalozovano za snabdevanje najvećih supermarketa u našoj zemlji sa najboljom ponudom školskog i kancelarijskog programa.
Napredak „UNIVERZAL“-a prati i sopstvena proizvodnja i stalno ulaganje u nju. Spajalice, mašina za spajalice, municija za heftalice (klamarice), univerzalni lepak, fax i termo rolne, tempere, ukrasni papir su samo jedan deo našeg proizvodnog programa koji se stalno proširuje.

Naš moto je da uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.

UNIVERZAL vezuje svoj početak rada za knjižaru papirnicu "Plavi Čuperak" koja je osnovana 1987. godine.
Jedna od prvih privatnih knjižara na teritoriji Jugoslavije čiji su osnivači porodica Kekić, po svom radu i asortimanu bila je poznata većini novosađana.
Knjižara "Plavi Čuperak" poslovala je veoma uspešno do aprila 1992. godine kada se osniva odnosno registruje preduzeće UNIVERZAL.

Tokom 2005. godine, UNIVERZAL otvara prodajni salon u Beogradu i gradi magacinski prostor površine 3000 m2, sa preko 600 paletnih mesta opremljen najsavremenijom opremom za prijem, praćenje i otpremu robe.

Otvaranjem poslovnog prostora u Nišu 2008. godine, UNIVERZAL je proširio svoju prodajnu mrežu i pokrio čitavu teritoriju Srbije.

UNIVERZAL DANAS
Univerzal je svoju poslovnu politiku prilagodio novim uslovima poslovanja.
Poslujemo prema standardima i modelima savremenih svetskih kompanija ISO standard 9001:2000, pri čemu su kvalitet i briga o kupcu osnovne smernice u našem radu.
Sa timom iskusnih stručnjaka, firma UNIVERZAL uspeva da uspešno proširi i učvrsti lidersku poziciju na tržištu.

Ostali podaci:

  • Tel.: 021/6402-490,  Fax: fax 021/6402-068
  • Tel.: 021/6403-207, 
  • Tel.: 021/6403-211, 
  • Tel.: 021/6790-428, 
  • Tel.: 021/6790-429, 

vaše slike:

autići
baloni
Baterije
CD
društvene igre
DVD
faks rolna
fascikle
film rolne za fax aparate
flomaster
folije
fotokopir
fotokopir papir
gumice
hemijske olovke
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće Metalimpex d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i distributer MESSAR linije proizvoda za teritoriju ex- Jugoslavije.Profesionalni mesarski noževi vrhunskog kvaliteta po povoljnim uslovima, sledećih bitnih karakteristika:

1. specijalni francuski čelik kvaliteta DIN 1.4034 i DIN 1.4116 - konusnog profila

2. nemački mašinski park (Siepmann GmbH, Solingen)

3. nemački potrošni materijali (C.Hilzinger-Thum GmbH&Co.KG, Lippert-Unipol GmbH&Co.KG, Hermes Schleifmittel GmbH&Co.KG, itd)

4. AEG peć za kaljenje u nitrogenskoj sredini

5. tvrdoća / debljina sečiva: 55 ±1HRC / 2,5-3mm

6. tradicija proizvodnje noževa duga više od 85 godina

7. saglasnost sa HACCP-om BRUŠENJA NOŽEVA

MESSAR noževi se bruse na način koji osigurava sigurnost i dug vek upotrebe, pri tom ne gubeći ništa od svojih kvaliteta.

KALJENJE NOŽEVA

Kaljenje je proces kojim se dobija tvrdoća sečiva. MESSAR noževi se kale u pećima nemačke proizvodnje (AEG), u nitrogenskoj sredini sa automatskom elektronskom kontrolom procesa kaljenja i izlaze sa izmerenih 55±1 RCV.
Podaci firme ::::.
Šumatovačka 8.
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/517-612

service description:

* TAPETE
o Samolepljive
o Zidne, plastične, papirne
o Fototapeti
* Vitraži -d-c-fix glass
* Poludisperzije
* Molerski pribor
* Lepkovi, trake
* Podne obloge
* Kompletna ponuda iz programa "VILEDA" , brisači, daske za peglanje, sušač veša, magične krpe, rukavice .
* Po vrlo povoljnim cenama

vaše slike:

italijanske tapete
oprema za molere
Podne obloge

Facebook