Podaci firme ::::.
Pogledan: 104938
Beogradski Put BB
Vršac , 26300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA KARTONSKE AMBALAŽE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 83677
Mirka Obradovića bb
Valjevo , 14000
Srbija
Tel.: 014/291-315
Mapa

service description:

- STAKLO
- UKRASNO
- UPOTREBNO
- KERAMIKA
- UKRASNA
- UPOTREBNA
- BAMBUS I PRUCE
- NAMESTAJ
- KOLONIJALNI
- STILSKI
- POKLONI I UKRASI
- TEKSTIL
- LAMPE
- KOFERI I TORBE
- BIZUTERIJA I PLASTIKA
- KUHINJSKI PROGRAM
- KUPATILSKA GALANTERIJA
- KABANICE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 30627

G. Milanovac, 32300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

IZRADA MAŠINA ZA FLEXO ŠTAMPU, USLUGE REMONTA MAŠINA, USLUGA UZDUŽNOG SEČENJA FLEKSIBILNIH MATERIJALA, IZRADA SVIH VRSTA GUMENIH VALJAKA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 45270
Sadika Ramiza 48
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U firmi Europap d.o.o., se sve od 1997 godine bavimo prodajom i distribucijom higijenske papirne konfekcije, sredstava za održavanje higijene, pomagala i mašina za čišćenje. Na srpskom tržištu zastupamo robne marke TORK, CELTEKS, FRIPA, BUZIL, BECKER...

Vizija i ciljevi naše firme su:

* Ponuditi kupcu sve na jednom mestu, uz povoljne cene
* Biti firma, koja nudi visoko-kvalitetne proizvode i usluge u svim pravcima delovanja u dobrobit kupaca i naših zaposlenih radnika.
* Biti vodeća firma u distribuciji sanitarno higijenskih artikala na području znanja te postati renomirana firma, prepoznatljiva po svom partnerskom pristupu do kupaca
Podaci firme ::::.
Pogledan: 181704

service description:

PAPIRNA GALANTERIJA ZA TOALETNE POTREBE, SVE VRSTE PE KESA SA I BEZ ŠTAMPE
KESE PO PORUDŽBINI
DUPLEKS FOLIJE LDP+LDP, HDP+LLDP, HDP+HDP

Polipak je osnovan 12.02.1992 godine kao samostalna zanatska radnja a od maja 1995 godine funkcionise kao Polipak doo.Osnovni proizvodni program na osnivanju je proizvodnja polietilenske ambalaze.
Sa skromnim kapacitetom u isto tako skromnom proizvodnom prostoru od svega 40-ak kvadrata sa jednim zaposlenim radnikom Polipak jer započeo proizvodnju sa domaćom tehnologijom,domaćim sirovinama ali sa mnogo entuzijazma,ulozenog rada i stručnosti kako u samoj proizvodnji tako i u plasmanu proizvoda te u upravljanju preduzećem.Danas se proizvodnja obavlja u moderno opremljenom proizvodnom prostoru površine oko 1200 kvadrata na savremenim mahom inostranim mašinama u cetvorosmenskom rezimu rada sa dnevnim kapacitetom od 1.000.000 do 1.500.000 komada.
Uvozom nove opreme i tehnologije omogućena je proizvodnja dvoslojne folije - koekstruzija.Tehnologija prerade polietilena ispunjava sve najviše ekološke standarde.Sve ovo uticalo je na kvalitet,produktivnost i plasman što se i direktno odrazilo na obim proizvodnje.Skladištenje robe se vrsi po najvisim standardima na površini od 600 m2 u izuzetno funkcionalno opremljenom magacinu.
Polipak je danas pored osnovne proizvodnje PE ambalaze a tu spadaju sve vrste kesa , vreća i dzakova sa ili bez štampe kako za široku potrošnju tako i za industriju bavi i proizvodnjom papirne galanterije za toaletne potrebe,toaletni papir ubrusi , maramice itd.Ukupna godišnja proizvodnja ovog preduzeća je : 600 tona papira godišnje što je negde oko 9.000.000 komada razlicitih proizvoda od papira i 1200 tona PE granulata što je oko 500.000.000 komada polietilenskih kesa.
Preduzece ima sopstveni transport sto omogucava brzu i jeftinu isporuku kupcu . Proizvodi se zasada plasiraju na domacem trzistu posredstvom vise od 300 renomiranih trgovinskih kuca , proverenih i pouzdanih partnera Polipak doo

Ostali podaci:

vaše slike:

ambalaža
kese za zamrzivač
Papir papirna konfekcija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 49752

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2140-965
Fax: 011/2145-758
Mapa

service description:

«MP Versil Legno d.o.o.» je italijansko-srpsko porodično preduzeće osnovano 1995. godine, sa sedištem u Srbiji, Beograd, i već više od 10 godina je prisutno na teritoriji bivše Jugoslavije. Osnovna delatnost, još od samog početka, se zasnivala na uvozu inovativnih i kvalitetnih proizvoda iz Italije u sektoru papira, plastike, drveta, proizvoda za kuću, proizvoda za ličnu higijenu, a istovremeno se bavila izvozom celuloze, viskoze, drvenog ćumura i sirkovih metli na «zapadno tržište», pre svega italijansko.

Zahvaljujući preduzetničkom duhu i strastvenom verovanju osnivača, firma je uspela da se po kvalitetu i inovativnosti izdvoji od konkurencije, i bude uvek korak ispred svih.

Trenutno, zauzimamo vodeće mesto na srpskom i crnogorskom tržištu u sektoru organizovane distribucije i prodaje na veliko, i uvozimo šest robnih marki:

* PERLA (toalet papir, salvete, maramice, kuhinjski ubrusi, maramice za lice);
* DACCA (plastična galanterija za jednokratnu upotrebu);
* CASA (abrazivni sunđeri, sunđeri različitih oblika, višenamenske krpe, mikrofiber krpe, krpe za auto, krpe za staklo, sunđeraste krpe, mop, i razni drugi proizvodi za kućnu higijenu);
* FRIO (aluminijmuske folije, alu-papirne folije, papir za pečenje, pvc folije, folije za mikrotalasnu pećnicu, držač za folije, kese za zamrzivač, kese za zamrzivač u rolni, kesice za led, kese za đubre);
* DEOFLOR (sredstva za higijenu toaleta (kotlić i wc šolju); osveživači za male i velike prostorije);
* FRANSPER (višenamenske vlažne maramice, vlažne maramice za decu, vlažne maramice za ličnu i kućnu higijenu).

Naš cilj je da razvijemo sopstvenu distributivnu mrežu unutar rastućih tržišta istočne Evrope kao i da učvrstimo klijente organizovane distribucije koja je u stalnoj ekspanziji.

Sa zadovoljstvom i entuzijazmom možemo da potvrdimo da naša grupa stalno raste, zahvaljujući upornosti top menadžmenta i zalaganju i radu naših zaposlenih. Versil Legno uvek gleda napred i ambiciozni mladi menadžeri su naša pokretačka snaga, zahvaljujući njihovoj inovativnosti i globalnoj viziji tržišta. U jednoj sve više dinamičnoj i konkurentnoj sredini, organizacija menadžmenta i sposobnost za brzo donošenje odluka nam dozvoljavaju da stalno stvaramo nove vrednosti za potrošača, naše klijente i naše dobavljače.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 93546
Proleterskih Brigada 35
G. Milanovac, 32300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzece za proizvodnju, promet i usluge ‘’DAN-D’’ d.o.o. osnovano je 2003. godine sa sedištem u Gornjem Milanovcu.
Osnovna delatnost fime je proizvodnja papirnih maramica i papirnih salveta.
Opremljeni smo kompletnom, automatskom linijom za proizvodnju papirnih maramica, i poluautomatskom linijom za proizvodnju salveta.
Pored proizvodnih kapaciteta raspolažemo magacinskim prostorom od 300 kvadratnih metara.
Svoje proizvode samostalno distribuiramo, kao i proizvode partnerskih kompanija – što predstavlja dodatnu delatnost firme.
Svi proizvodi, proizvedeni su od visoko kvalitetnog, 100% celuloznog, krep papira koji je zdravstveno i higijenski ispitan od strane nadležnih institucija.
Sa partnerskim preduzecima iz sfere proizvodnje papirne galanterije oformili smo robnu marku ’’Solas’’, koja pokriva široku paletu proizvoda u oblasti papirne konfekcije.
Strategija firme usmerena je ostvarivanju potpunog zadovoljstva kupaca na bazi kvaliteta proizvoda i usluge distributivnog servisa.
U našu poslovnost i kvalitet možete se uveriti kod preko tri stotine naših partnera i hiljade zadovoljnih kupaca kojih je iz dana u dan sve više.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 218983

service description:

Održavanje Higijene

Drzači

Drzači (14)

Ubrusi

Ubrusi (0)

Sapuni

Sapuni (0)

Toalet Papir

Toalet Papir (0)

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju (0)

Poštovani,


Zadovoljstvo nam je da Vam se obratimo sa ponudom higijenskih sistema za sanitarne prostore.


Firma "Bosigo" iz Kragujevca je u prilici da Vam ponudi kompletna rešenja za vaše sanitarne prostore, počevši od aparata za toaletne ubruse za ruke, toaletne papire, dozere za sapune, kao i sve potrošne materijale koji zadovoljavaju najviše svetske ekološke standarde, celulozni papir, sapun vrhunskog kvaliteta, osveživače prostora izuzetnih mirisa sa mogućnošću digitalnog podešavanja načina i vremena upotrebe.


Pored ovoga u mogućnosti smo da Vam ponudimo i široku paletu krpa namenjenih za održavanje higijene u toaletima, halama, magacinima, voznom parku, te će nam biti zadovoljstvo da Vas posetimo i demonstriramo Vam upotrebu istih.


U prilici smo da Vam ponudimo pristupačne cene, dostavu, montažu i servis robe u roku od 24 sata.


Svi proizvodi zadovoljavaju najstrožije ekološke standarde Evropske Unije, te poseduju svu neophodnu atestnu dokumentaciju.


Poslovna politika firme "Bosigo" je da konstatno unapređuje odnose sa svojim klijentima što podrzumeva da svaka pogodnost dobijena od naših dobavljača automatski biva prosleđena Vama.


Firma "Bosigo" se bavi i distribucijom proizvoda sledećih brendova:


kimberly-clark"KIMBERLY-CLARK" Profesional se preko 135 godina bavi proizvodnjom ubrusa, toalet papira i držača za iste. Proizvodi ove firme su izrađeni po najvišim svetskim standardima i kao takvi omogućavaju najviši nivo konfora.

ON

Podaci firme ::::.
Pogledan: 30363
Crvenih Javora 17
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/216-791
Fax: 018/216-791
Mapa

service description:

RADNJA ZA IZRADU KUTIJA OD HROMO-KARTONA I VALOVITE LEPENKE
SVE VRSTE ŠTAMPARSKIH USLUGA

Ostali podaci:

  • Mobilni
    Tel.: 064/6182-839, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 17560
Proleterskih Brigada 54
G. Milanovac, 32300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PAPIRNA KONFEKCIJA
IZRADA MAŠINA ZA PAPIRNU KONFEKCIJU
Podaci firme ::::.
Pogledan: 38501

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 55908
Industrijska 7
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/335-945
Fax: 034/330-449
Mapa

service description:

PROIZVODNJA PAPIRNE GALANTERIJE

Ostali podaci:

  • Tel/fax
    Tel.: 034/335-945, 
  • Tel/fax
    Tel.: 034/335-945, 

Facebook