Podaci firme ::::

service description:

Na najlepšem i najšumovitijem delu planine Goč, na lokalitetu Dobra Voda nalazi se Dečje odmaralište "GOČ" (920 metara nadmorske visine), na udaljenosti 28 km od Kraljeva.

Dečje odmaralište "GOČ" u svom sastavu ima nedavno renovirani objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva (sobe: 1/2, 1/3, 1/4, 1/5; svaka soba TWC). U okviru objekta se nalazi i renovirani restoran sa 150 mesta. Odmaralište u svom sastavu ima i jedan objekat paviljonskog tipa sa 128 ležaja (16 osmokrevetnih soba i 5 dvokrevetnih soba za nastavnike-trenere). U okviru ovog kompleksa se nalazi i objekat sa 4 učionice, restoran i ambulanta.
U odmaralištu se tokom školske godine organizuje nastava u prirodi, a za vreme raspusta zimovanje i letovanje, dece školskog i predškolskog uzrasta.

Objekat "Dobra Voda"

U sastavu Dečjeg odmarališta "GOČ" je i objekat "Dobra Voda" sa 100 ležajeva. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, sa četiri i pet kreveta. Svaka soba TWC. Objekat "Dobra Voda" se nalazi neposredno pored ski-staze i u njemu se nalaze restoran sa dve zvezdice i sala za zabavu. U objektu je moguće koristiti sledeće usluge: pun pansion, polupansion i prenoćište.
Za korisnike pansionskih usluga, korišćenje balon hale je uračunato u cenu (1 sat dnevno).

Za sve dodatne informacije u vezi rezervacija, cena smeštaja, ski-pass-a, i ostalog nam se možete obratiti neposredno sa stranice za kontakt na ovome sajtu.

Balon hala

Za rekreaciju tokom vlažnih i hladnih dana i pripremu sportskih ekipa, odmaralište raspolaže sportskom balon halom površine 1000 m2. Ova pokrivena sala je dimenzija 49x22m (dimenzije rukometnog terena) opremljena je svim potrebnim sportskim rekvizitima. U njoj se mogu održavati treninzi odbojkaških, košarkaških, rukometnih i fudbalskih ekipa. Hala ima moderan sistem osvetljenja, ventilacije i grejanja, a izrađene su i mini tribine.

Teretana

U jednom delu balon hale se nalazi i moderno opremljena taretana koja je na raspolaganju svim gostima dečjeg odmarališta.

Ostali podaci:

  • Tel.: 036/5110-290, 

vaše slike:

balon hala
Dečije odmaralište
dečiji izleti
Fitnes i rekreacija
odmaralište
omladinski turizam
Planinarski dom
rekreacija
ski staze
skijanje Goč
škola u prirodi
školske ekskurzije
smeštaj Goč
sobe
sobe Goč
sportske pripreme
sportski kampovi
Sportski tereni
staze zdravlja
Teretana
teretana technogym
vazdušna banja
Zimovanje

service description:



Mataruška Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 180 km južno od Beograda i veoma dobro je povezana sa svim delovima zemlje. Smeštena je na desnoj obali reke Ibar, na 215 m nadmorske visine u parku površine 15 ha. Ima umereno -kontinentalnu klimu i pruža izvanredne mogućnosti za zdravstveni i sportsko -rekreacioni turizam.

INDIKACIJE: Svi oblici reumatizma, ishalgije, ginekološka oboljenja i sterilitet kod žena, pareze i paralize perifernih nerava, posttraumatska stanja.



Bogutovačka Banja se nalazi u centralnom delu Srbije, 200 km južno od Beograda i 23 km od Kraljeva. Smeštena na 520 m nadmorske visine ima blagu kontinentalnu klimu. Mineralna voda Bogutovačke Banje temperature od 24 do 27 stepeni celzijusa pomaže u lečenju mnogih oboljenja.

INDIKACIJE: Funkcionalna oboljenja nervnog sistema, neuralgije, mialgije na reumatičnoj osnovi, psihoneuroze (nesanica i glavobolja), vegetativne neuroze, zapaljenje živaca, nervoza srca, povišeni krvni pritisak, rekonvalescentna stanja i klimakterična stanja.

vaše slike:

Banje i lečilišta
ginekološka oboljenja
Podaci firme ::::.
naselje Ozren bb
Soko Banja, 18230
Srbija
Tel.: 018/830-522
Fax: 018/830-422

service description:

Specijalna Bolnica Ozren

Sa zadovoljstvom možemo reći da je Specijalna bolnica za plućne bolesti Ozren u Sokobanji danas na vrhuncu svoga razvoja. U poslednjih nekoliko godina nabavljena je mnogobrojna savremena medicinska oprema i uvedene su najnovije medicinske tehnologije što omogućuje brzu i kvalitetniju dijagnostiku i lečenje naših pacijenata.
Pacijenti svoju brigu o zdravlju sa punim poverenjem mogu prepustiti lekarima naše bolnice čija stručnost, iskustvo i efikasnost te kontinuirana stručna usavršavanja zaposlenih omogućuju primenu savremenih metoda dijagnostike i lečenja.

vaše slike:

lečenje tuberkuloze
Netaknuta priroda

Facebook