Podaci firme ::::.

service description:

Brinmetal kapije za garaže, industrijske i pokrene kapije, aparati za zatvaranje..Doo Brinmetal je osnovan 1992.godine kao porodična firma.U početku smo proizvodili elemente garažnih vrata za zapadnoevropsko tržište a tek nakon dve godine rada i skupljanja iskustava proizveli smo kompletna garažna vrata.

Danas pored industrijskih i segmentnih vrata proizvodimo i kiper garažna vrata savremenog izgleda.

Pored proizvodnje naše usluge obuhvataju montaža i servis garažnih vrata.Naš stručni tim je uvek na usluzi korisnicima naših proizvoda.

Osim proizvodnjom bavimo se i distribucijom motora za garažna vrata firme Sommer iz Nemačke,kao i distribucijom motora za dvokrilne i klizne kapije.

Proširivanjem delatnosti postali smo ekskluzivni uvoznici proizvodnog programa WEPP,EINSZETT i PREVENT pod jedinstvenim imenom BRINTEAM.

Brinmetal ima više distributera u Srbiji.Naša firma je prisutna na nekoliko tržišta u okruženju ka o što su Crna Gora , Hrvatska,BiH,Mađarska i Rumunija.

U narednom periodu firma „Brinmetal“ planira da radi na unapređenju proizvoda u tehničko-tehnološkom smislu kao i da proširi distributivnu mrežu u Srbiji. Svojim saradnicima ćemo biti,kao i do sada, dostupni sedam dana u nedelji sa obezbeđivanjem kompletne podrške,zbog toga nudimo saradnju za sve one koji su zainteresovani da sarađuju sa nama u posredničkom smislu.

Ostali podaci:

  • Tel.: 062/206-896, 

Facebook