Podaci firme ::::.
Pap Pala 17
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/622-119

service description:

Podaci firme ::::.
Rumski drum 22, zgrada zadruge Jedinstvo .
Kraljevci, 22411
Srbija
Tel.: 064/820-84-00

service description:

AQUAREZ želi da Vam predstavi novu tehnologiju WATER JET – sečenje vodenim mlazom.

Pomoću ove tehnologije moguće je seći sve vrste vodootpornih materijala, kako metala, tako i nemetala.

Ne postoje ograničenja u obliku, a debljina materijala može biti do 120mm. Radna površina mašine na kojoj se izvodi rezanje je 3200mm x 1750mm.

Tehnologija abrazivnog sečenja vodenim mlazom kao rezultat daje neverovatne oblike. Struktura materijala se ne menja, jer je proces potpuno hladan, te nema nikakvih nusprodukata u vidu opasnih gasova, kao kod nekih drugih metoda.

Sa WATER JET tehnologijom postiže se i značajno smanjenje troškova kako kod serijske proizvodnje, tako i kod izrade prototipa. Visoka preciznost i kvalitet reza u većini slučajeva ne zahtevaju dodatnu završnu obradu.

Tehnologija abrazivnog sečenja vodenim mlazom kao rezultat daje neverovatne oblike, slobodne forme u arhitekturi i građevinarstvu (crep, keramika, mermer) koje nije moguće dobiti sečenjem drugim mašinama. Takođe moguće je praviti sve vrste delova od različitih vrsta metala, kao i reklamne natpise i logotipe. Struktura materijala se ne menja, jer je proces potpuno hladan, te nema nikakvih nusprodukata u vidu opasnih gasova, kao kod nekih drugih metoda.

vaše slike:

sečenje keramike
Sečenje mermera

Facebook