Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: +381 65 621 55 12
Fax: +381 64 161 05 12

service description:

Zanatska radionica "Kockica eco toys" proizvodi drvene igračke od 1989 godine. U raznovrsnom asortimanu možete naći klasične igračke, drvene Braille materijale za slepe i slabovide, Montessori materijale, senzorne -interaktivne table, materijale za procenu sposobnosti dece i još mnogo toga.

Pošto je "Kockica" zanatska radionica, proizvodnja je maloserijska, igračke proizvodimo u serijama od 30 do 100 komada. Za izradu koristimo sve vrste tvrdog drveta. Kod finalizacije pazimo da svi proizvodi budu tako obrađeni da nemaju oštre ivice i da nisu opasne za decu. Farbanje se vrši ručno, ekološkim bojama na vodenoj osnovi.
"Kockica" drvene igračke ne sadrže toksične materije kao sto su ftalati. Za njih je potrebno drvo, boja, ponekad nešto šrafova i lepak. Drvo je prirodan materijal koji se može reciklirati što doprinosi očuvanju životne sredine. Čak i ako se desi da se polome, drvene igračke se mogu popraviti i tako prenositi sa generacije na generaciju.

Didaktička sredstva, igračke i materijali za vaspitno-obrazovni rad zadovoljavaju osnovne zdravstvene i sanitarno-higijenske zahteve.

Nadamo se da će naše igračke dugo služiti Vašoj deci u razvoju intelektualnih, kreativnih i motoričkih sposobnosti. Igračke možete naručiti u Kockica web-shopu ili kupiti u našoj radnji u Subotici.

vaše slike:

dečije igračke
drvene igračke
Edukativne dečije igračke
edukativne drvene igračke
edukativne igračke
edukativne igračke od drveta
Podaci firme ::::.
ILIJE GARAŠANINA BB
Arandjelovac, 34300
Srbija
Tel.: 034 701 770
Fax: 034 701 770

service description:



company : MAGIC SPEED
address : ILIJE GARASANINA BB
city : ARANDJELOVAC
country : SRBIJA
telefon1 : 034 701 770
telefon2 : fax : 034 701 770
email : proizvodnaj@magicspeed.co.rs
web : www.magicspeed.co.rs
business : proizvodnja proizvoda od drveta
keywords : bastenske garniture, decija igralista , decije igracke
description : Magic wood, je ogranak preduzeca koji se bavi preradom drveta,proizvodni program je podeljen u vise oblasti
-Magic playground – Decija Igralista
-Magic garden – Bastenske garniture, zardinjere, pergole, ogradice……
-Magic toys – Decije igracke, bicikle, motorici, autici……
Magic home- Proizvodi za kucu.

Ceo asortiman izradjuje se od najkvalitetnijeg drveta i po svim evropskim standardima, jedinstveni smo po tome sto pokrivamo kompletan proces proizvodnje pocev od zasada drveta pa do same isporuke proizvoda do krajnjeg potrosaca.
Podaci firme ::::.

service description:

Firma “MAGUS” d.o.o, osnovana je 07.07.2006 godine izdvajanjem iz postojeće firme”KABL-METAL” d.o.o, u okviru koje je poslovala od 2002 godine, kao sektor zadužen za igračke.

“MAGUS TOYS” je naziv naših maloprodajnih objekata koje trenutno možete posetiti na 4 lokacije u Beogradu.

U prilici smo da Vam kroz mrežu maloprodajnih objekata ponudimo veliki izbor igračaka svih renomiranih svetskih proizvođača.

Stalnim praćenjem dešavanja u svetu igračaka, trudimo se da i naša ponuda bude adekvatno prilagođena “mališanima” i njihovim potrebama.

Veliki izbor igračaka za sve uzraste, pristupačne cene i ljubaznost su naša obaveza, na Vama je da nas posetite i uživate u igri i trenucima kupovine.

"MAGUS" d.o.o.
Kneza Višeslava 63

Veleprodaja:
tel: +381 11 411 22 33
tel/fax: +381 11 351 39 19
mob:
e-mail: info@magus.rs

Radno vreme veleprodaje:
PON-PET 09-16h

vaše slike:

dečije igračke
drvene igračke

Facebook