service description:

PSI ZA OBEZBEĐENJE, LIČNU I PORODIČNU ZAŠTITU, PRODAJA I DRESURA PASA SVIH RASA.

ŠEFČIĆ MARIO, Vom Delta Royal
TEL: +381 62 187 33 10



Vršimo obuke pasa svih rasa i mešanaca, obuka pasa za ličnu i porodičnu zaštitu, obuka i prodaja pasa za policijske i terapeutske namene, psi za čuvanje raznih objekata, vikendica, ribnjaka, autoplaceva, itd. Prodaju štenadi i odraslih treniranih i netreniranih pasa vršimo po narudžbini, rase koje preporučujemo za ličnu i porodičnu zaštitu, samostalne pse čuvare kao i patrolne pse za radnike obezbeđenja koji čuvaju firme, ribnjake ili neke druge objekte. To su: belgijski ovčar malinoa, nemački ovčar, holandski ovčar i mešanci tih rasa. Takodje brinemo o vašim ljubimcima kada ste na putu. To može da bude u našem smeštaju ili vašem. Uz to će imati svakodnevne šetnje, istrčavanje, treninge i vreme za igru i razonodu.



PSI ČUVARI ZA PRODAJU

Tim "Protection dogs k9" nudi mogućnost da postanete ponosan vlasnik naših elitnih Pasa Čuvara Porodice (Family Protection Dogs).
Naš tim ima više od 30 godina iskustva širom sveta u k9 sektoru i sada smo se odlučili da pružimo svoje usluge javnosti.

Zašto??

Zbog visoke potražnje za k9 sigurnošću u javnom sektoru i dramatičnom porastu kriminala prema javnosti i imovini, osećamo da svaka porodica ili lice ima pravo da se oseća sigurno i bezbedno dok žive svoj svakodnevni život, da njihova sigunost ne bude dovedena u pitanje.

Naši Elitni Porodični Psi Čuvari su obučeni da budu u mogućnosti da prate Vas i Vašu porodicu tokom svakodnevnog života, bez obzira da li ćete decu nositi u školu, ići u kancelariju ili se jednostavno opustiti u bašti vaše kuće. Naši psi čuvari su vrlo poslušni i odani i vole svoje vlasnije. Raspolažu potrebnim veštinama da Vama i Vašoj porodici pruže efikasnu zaštitu kada se vama za to ukaže potreba.

KONTAKT:

PROTECTION DOGS K-9 DOO SUBOTICA

Tel: +381 62/187-3310

Adresa: Antuna Suturovića 5. 24000 Subotica

Skype: ProtectionDogsK9

E-mail: protectiondogsk9mario@gmail.com


Ostali podaci:

vaše slike:

dresirani psi 
dresura pasa
obučeni psi
obuka pasa
obuka pasa za porodičnu zaštitu
odgajivačnica pasa
prodaja dresiranih pasa
prodaja obučenih pasa
psi čuvari
psi za čuvanje objekata
psi za ličnu zaštitu
dresirani psi 
dresura pasa
obučeni psi
obuka pasa
obuka pasa za porodičnu zaštitu
odgajivačnica pasa
prodaja dresiranih pasa
prodaja obučenih pasa
psi čuvari
psi za čuvanje objekata
psi za ličnu zaštitu
dresirani psi 
dresura pasa
obučeni psi
obuka pasa

Facebook