Podaci firme ::::.

service description:

YOGA
SKLAD UMA DUHA I TELA


Šta је Yoga?
Medicina je nauka о boleslima, а yoga je nauka o zdravlju... yoga je jedan od najvećih poklona koji je svetu роdarila monumentalna Indijska Civilizacija. То је nauka koja је dala duboki uvid u potrebe ljudskog tela i, što је još važnіje, precizno shvatanjе odnosa nemirnog uma i beskrajne duše i njihovih isprepletnosti sa telom. Yoga je jedinstvo svo to troje. Yoga teži harmoniji tela, uma duše....

Yoga putem istezanja i uvrtanja bіtno poboljšava cirkulaciju što doprinosi boljoj ishrani tkiva i čišćenju tela od otrova i potrošenih stvari. Роbоlјšаnа cirkulacija utiče na usporavanja otkucaja srca i na smanjenje krvnog pritiska.
Najočigledniji efekat yoge је povećanje snagе i pokretljlvosti zglobova i elastičnost ligamenata.
Kroz pravilno i osvešćeno disanje, yoga disanje povećava kapacitet р1ućа.
Koncentracija na duboko disanje povećava alkalnost а smanjuje kiselost tela što povoljno utiče na zdavlje kostiju i mišića i smanjuje slabost, glavobolje i depresije.
Yoga primetno ublažava bolove kao što su bolovi u leđima, artritis, migrene, glavobolje, menstrualni bolovi itd.
Yoga je prevashodno orijeпtisana па preventivu bolesti. Uči паs da volimo i čuvamo naše telo i jača nam imuni sistem, što svе doprinosi poboljšanju i održavanju ukupnog zdravlja. Vežbajući yogu izgledamo i оsećamо se mladi nego što jesmo.

Mentalne i emotivne dobrobiti

Popravlja raspoloženje. Tokom praktikovanje уоgе ubrzo primetimo dа nam роgled na Svet postaje pozitivniji a misli i introspekcije pozitivnije što doprinosi popuštanju aпksioznosti, negativnosti i depresijе. Generalno yoga nam poboljšava raspoloženje i čini nas boljim i sretnijim ljudskim bićima. Smanjuje stres. Yoga је najstariji poznati razvijeni sistem za rad na samome sebi. Yoga položaji, disanje i meditacija su klinički dokažene metode u umanjenju stresa i njegovih posledica.
Unapređuje mentalne funkcije. Mnogi уоga položaji popravljaju pamćenje і koncentraciju, te koordinaciju i fine motorne funkcije.
Povećava samopouzdanje i samoprihvaćanje....

Sanja Čolić
Licencirani instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom.

www.facebook.com/sanja.colic.98

U poslednje vreme bavi se i transcendentalnom meditacijom.

Zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je pohađajući školu za joga instruktore „Vidya Yoga“ (www.vidyayoga.net) u Beogradu, koju vodi dugogodišnji učitelj joge Dragan Lončar.
Različite stilove i praksu joge učila je od najvećih učitelja, a specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju, koji već godinama uspešno sprovodi učenicima i profesionalnim sportistima.

Završila je life coaching i clearing tehnike, koje joj pomažu u individualnom pristupu svakom polazniku.
Posebni rezultati postižu se u pojedinačnom radu, kombinacijom psihofizičkog rada kroz joga tehnike i life coaching pristup, radi dubljeg rada na sebi.

Sanja trenutno vodi grupne treninge u SC “Žarkovo” i joga studio “Zeleni čardaci” u Resavskoj ulici u Beogradu, kao i nekoliko personalnih treninga.



Kontakt:
062 577 492

anjas.ciloc@gmail.com

vaše slike:

Fitnes centar Beograd
Fitnes i rekreacija
fitnes program
Hatha joga Beograd
hatha yoga
Podaci firme ::::.
Cara Dusana 33, Dorcol
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 062 257-751

service description:

Sahaja Yoga kolektiv u Srbiji postoji od 2004. godine. Reč je o grupi ljudi različitih godišta i profesije s zajedničkim ciljem proniknuća u dubinu vlastitog bića. Povezuje nas želja da učimo, živimo i radimo Sahaja Yogu. Sastajemo se kako bismo zajedno meditirali, razmjenjivali iskustva i učili o našem suptilnom telu. Osnovni princip i snaga Sahaja Yoge je kolektiv koji svaki pojedinac obogaćuje svojom individualnošću. Tako nam je želja da što više ljudi, istinskih tražioca istine sazna za nju i da s njima podelimo radost i ljubav koje smo u njoj pronašli.

Facebook