Podaci firme ::::.

service description:

Sportski klub"FACTUM", je počeo sa 18. radom novembra 2003. godine, i na taj način je otvorio put razvoju sporta u Beogradu.

Klub se nalazi u Novom Beogradu, u ulici Proleterske solidarnosti 71a, preko puta Super marketa "Veropulos" i okolini Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu. Dobra lokacija kluba omogućava dobru vezu sa svim delovima grada.
U sastavu kluba nalaze se tri terena od kojih su dva sa prirodnom i jedan sa veštačkom travom uz mogućnost korišćenja terena u večernjim časovima. U zimskom periodu teren sa veštačkom travom je pokriven izuzetno kvalitetnom novom balon halom sa duplim platnom, grejanjem i difuznim svetlom reflektora..
Sa velikim uspehom organizujemo škole tenisa i fudbala za decu i kurseve za odrasle. U saradnji sa savezima oranizujemo turnire za decu u svim kategorijama, rekreativne turnire kao i vrlo zanimljive i atraktivne klupske turnire.Takodje postoji veoma dobra saradnja sa ostalim klubovima u Beogradu, čiji je rezultat lepo druženje i zabava za vreme ekipnih medjuklubskih turnira.

Facebook