Podaci firme ::::.
Beogradska 36/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/24-32-912

service description:

U današnje vreme oko sedamdeset procenata stanovništva u svetu govori više od jednog jezika. Stoga učenje stranog jezika postaje sve veći izazov i potreba i predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Nudimo Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Istaknuti stručni tim profesora na ljubazan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema stranom jeziku.

Vista nije samo Centar za učenje stranih jezika i prevođenje, već i edukativni centar koji svojim polaznicima omogućava da upoznaju i nauče nešto više o tradiciji, kulturi, istoriji i običajima stranih zemalja za čiji jezik se opredele. U cilju Vaše edukacije organizujemo brojne tematske večeri, filmske projekcije, seminare i prezentacije u okviru vannastavnih aktivnosti.

Naš Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa i metoda učenja. Obezbeđujemo Vam najefikasniju i najpovoljniju nastavu koja će Vam pomoći da savladate sa lakoćom strani jezik.

Ponosni smo na činjenicu da je više od 80% naših polaznika odabralo Vistu po usmenoj preporuci svojih prijatelja ili kolega. U Centru Vista učenje jezika je zadovoljstvo i kao i naši dosadašnjih zadovoljni polaznici i Vi se možete osećati prijatno i u ugodnoj atmosferi doživeti jedno divno i nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika, jer Centar Vista postoji zbog Vas.

Nalazimo se u centru grada, na Slaviji, u Beogradskoj 36. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice za bilo kakve informacije koje Vam mogu koristiti.

Pozivamo Vas da sa nama naučite i usavršite

* Engleski
* Španski
* Francuski
* Italijanski
* Nemački
* Ruski
* Grčki

Facebook