Podaci firme ::::.

Vranje , 17500
Srbija
Tel.: 017 44 33 10
Fax: 017 44 33 02

service description:

Proizvodnja šaržiranih eksera

Mi smo specijalizovana fabrika za proizvodnju šaržiranih eksera koji se koriste u ručnim pneumatskim alatima za zakivanje.


U početku smo bili mala radionica za izradu klasičnih građevinskih eksera. Prateći nove trendove u ovoj industriji, u toku 2001. godine, započeli smo pionirski posao proizvodnje i distribucije šaržiranih eksera za zakivanje paleta. Godine 2004. Registrovani smo kao Klameks d.o.o. i nastavili primenu novih tehnologija u cilju dostizanja kvaliteta proizvoda i usluga koji bi bili konurentni sa sličnim proizvodima u zemljama zapadne Evrope.

U toku 2006. godine uspešno smo usaglasili poslovanje sa zahtevima standard ISO 9001:2001. i sertifikovani od strane renomirane kuće AQA International.

Naši proizvodni pogoni opremljeni su najmodernijom opremom za proizvodnju i kontrolu kvaliteta.

Najveću vrednost koju posedujemo su naši zaposleni, uvek spremni da prihvate i primene najnovija znanja i tehnike u cilju daljeg napretka i potpunog zadovoljstva naših klijenata. Korisnici naših proizvoda su renomirani proizvođači drvenih paleta, ambalaže, izvođači građevinskih radova.

U toku 2009. godine naš sistem poslovanja podigli smo na viši nivo i dobili sertifikat standarda ISO 9001:2008.

Jedan deo našeg asortimana poseduje sertifikat za izradu EURO paleta.

Pridružite nam se, upoznajte svet brzih eksera Srbije.
.....
Podaci firme ::::.
Neradovac bb
Vranje , 17500
Srbija
Tel.: 017/443-300
Fax: 017/443-302
E-mail: info@sik.rs

service description:

SIK (Srpska Industrija Klamerica) osnovan je 1993. godine, kao jedan od projekata iz strategije razvoja kompanije SIMPO Vranje, vodećeg proizvođača nameštaja u ovom delu Evrope.

Od male porodične fabrike koja je prvenstveno plasirala proizvode u neposrednom okruženju, uspeli smo da za desetak godina postanemo lider u proizvodnji industrijskih klamerica, iglica i šaržiranih eksera na domaćem tržištu, sa značajnim izvozom proizvoda u susedne zemlje.

Nalazimo se u Neradovcu, pored Vranja, odakle na veoma brz i efikasan način možemo snabdevati naše kupce ne samo u Sbiji, već i u okolnim balkanskim državama. Izlazeći u susret potrebama kupaca, od 2003. godine, naši proizvodi i usluge su na raspolaganju i preko Distributivnog centra u Beogradu.

U svom proizvodnom procesu koristimo tehnologiju i mašine poslednje generacije, uz primenu modernih saznanja i stalno poboljšavanje kontrole kvaliteta.

Naše ukupno poslovanje smo uskladili sa strogim zahtevima standarda kvaliteta i posedujemo sertifikat ISO 9001:2008 izdat od renomirane kuće AQA Internacional.

U cilju potpunog zadovoljstva kupaca, osim naših proizvoda, u SIK-u se možete snabdeti i visoko kvalitetnim pneumatskim alatima za zakivanje klamerica, iglica, eksera, po povoljnim cenama i uz obezbeđen servis i održavanje.

Profesionalnim odnosom pomažemo korisnicima da unaprede sopstveno poslovanje i efikasnost.

Pozivamo vas na saradnju.


BUDITE PROFESIONALNI!

Facebook