Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: (0)63 740 69 17

service description:

Vodič za roditelje
Porodica u vrtlogu droge

Veoma je malo literature za stručnjake i one koji to nisu, ali žele da budu obavešteni o posledicama uzimanja droga. Još je manje literature koja daje korisne savete za roditelje i sve prijatelje mladih iz koje se onaj ko je zainteresovan može informisati šta je to u osnovi želje za drogama, kao i koje su mogućnosti da se zaštite mladi od sudbonosnog i često smrtonosnog eksperimentisanja sa drogom.
Knjiga Nedeljka V. Jovića „PORODICA U VRTLOGU DROGE" je upravo ono što je potrebno da se više sazna o drogama, uzrocima koji nekoga dovode u vrtlog droga, a pre svega šta i kako da se uradi da se problemi reše ako već postoje. U ovoj knjizi ćete naći detaljno razrađene opise mladih koji imaju probleme sa drogama i njihovih porodica, kao i vrlo korisne savete i preporuke kako da vaša porodica izbegne ili reši ovakve probleme. Izuzetno zanimljivo štivo koje obiluje primerima iz prakse pomoćiće vam da bolje razumete najveću „nezaraznu epidemiju" modernog doba. U mnogim situacijama prepoznaćete situacije iz svog života i života vaših prijatelja, jer to su životne, realne situacije i problemi sa kojima se svakodnevno susrećemo. Rešavamo ih na različite načine manje ili više uspešno. Šta je ono što razlikuje našu porodicu od one koja ima problem sa drogom i da li razlika ima?
Odgovore potražite u ovoj knjizi koja je pisana izuzetno pitkim stilom u kome se prepoznaje veliko iskustvo i poznavanje problema.
Podaci firme ::::.
Beogradska VII deo 9
Sremčica, 11253
Srbija
Tel.: 064-129-26-21
Fax: 011-2523-092

service description:

Srid Sigma je osnovana 2004.god. i bavi se izdavanjem i distribucijum knjiga
Podaci firme ::::.
Dubljanska 47
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/344-9967
Fax: 011/344-9966

service description:

Distribucija knjiga
Centar za distribuciju knjiga

Facebook