Podaci firme ::::.

service description:

"OGIKO" je firma koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom aditiva za pekarsku industriju.

SZTR “OGIKO” je osnovan 2001. godine i od tada proizvodimo aditive i smeše za pekarstvo koje odlikuje vrhunski kvalitet, ali i izuzetno povoljne cene.

Naši proizvodi su namenjeni za primenu u svim vrstama pekarske proizvodnje, od tradicionalne zanatske, pa sve do industrijske proizvodnje svih vrsta pekarskih proizvoda.
Osim proizvodnje i distribucije naših proizvoda, bavimo se i distribucijom ostalih sirovina za pekarstvo kao što su voćni i drugi nadevi, više vrsta margarina i kvasca, susam, integralna brašna, kremovi itd.

Kontakt telefoni

SZTR OGIKO
Popučke bb
1400 Valjevo
064/417-9479,


Ostali podaci:

  • Tel.: 064/4179-479, 

vaše slike:

aditivi
aditivi za pekarstvo
aditivi za poslastičarstvo
aktivni kvasac
bezglutenska brašna
brašno
Brašno mlinski proizvodi
industrijski margarin
integralna brašna testenine i peciva
integralno brašno
kvasac
Podaci firme ::::.

service description:

PROIZVODNJA HLADNO CEĐENIH I DEVIČANSKIH ULJA
PROIZVODNJA PUTERA OD ULJARICA
PROIZVODNJA POSLASTICA ZA DIJABETIČARE
PROIZVODNJA ENERGETSKIH POSLASTICA SA MEDOM
PROIZVODNJA PRIRODNE KOZMETIKE
PROIZVODNJA LEKOVITIH ULJA
PROIZVODI OD NARA

Dobijeno mehaničkim postupkom Proizvedeno po originalnoj tehnologiji Zaštićeno intertnim gasom - radi visoke održivosti 100% čisto ulje iz navedenih sirovina Nerafinisano Bez holesterola Bez veštačkih dodataka Bez genetski modifikovanih sirovina


* Puter od semena bundeve
* Ulje crnog kima
* Ulje od nara
* Sweet Diabet
* Gel za tuširanje

Preduzeće za proizvodnju zdrave hrane "Suncokret" d.o.o. registrovano je 1989. godine u Hajdukovu, selu desetak km od Subotice, na samom početku privatnog preduzetništva. U oblasti hladno ceđenih ulja bili smo pioniri na prostoru bivše Jugoslavije, a danas smo utemeljivači organske proizvodnje i prerade u Srbiji.
Naš proizvodni program sadrži: dve vrste hladno cedjenih ulja.Takozvanih “tamnih ulja” ili “devičanskih” koje proizvodimo na hidrauličnoj presi staroj 120 godina, i "svetlih ulja” koja se proizvode na savremenim pužnim presama. Od sirovina koristimo: suncokretovo, susamovo, bundevino i laneno seme. Pored ovih jestivih ulja, proizvodimo u programu “ Riznica” i ulja od noćurka, nara, šipurka, crnog kima, kajsije i semena grožđa koja se koriste u kozmetici i prirodnoj medicini.
Druga porodica proizvoda su namazi od uljarica: kikiriki puter, suncokretov, susamov i bundevin puter.
Sledi ”energetski program” koji čine poslastice sa medom: slatki namaz sa medom, rogačem i suncokretom, te četiri vrste pločica, "štanglice" sa medom i raznim jezgrastim semenkama. Program za dijabetičare se sastoji od namaza sa suncokretom, rogačem i fruktozom, te tri vrste "štanglica" sa fruktozom i semenkama.

Od 2006. godine započinjemo program “Nega prirode” sa cetiri šampona, gelom za tuširanje i uljem za negu tela. Ovi proizvodi jedinstveni su na domaćem tržištu: 100% su prirodni, a prave se od sirovina koje imaju švajcarski sertifikat o organskom poreklu. U 2007. smo program proizvoda za ličnu higijenu proširili kolekcijom prirodnih, ručno rađenih sapuna i tonikom za lice. U pripremi su mleko za telo, ulje za strije i ulje za celulit.
Poslednje tri godine radimo na programu prerade samoniklog- divljeg nara. Iz tog izuzetno dragocenog izvora zdravlja dobili smo tri proizvoda; ulje, sirće i kapsule sa ekstraktom fermentisanog soka. Uz taj program proizveli smo i kapsule sa ektraktom semena grožđa.
Naš ekološki opus zaokružili smo programom prerade sekundarnih sirovina iz poljoprivrede kao što su prerada komine i koštica kajsije, breskve.

vaše slike:

biljni puter
Bio hrana
bundevino ulje
crni kim
crvena narandža
dijabetičari
Fitoterapija
fruktoza
grožde
Hladno ceđena ulja
Hrana za dijabetičare
jabukovo prirodno sirće
jabukovo sirće
kajsija
kikiriki puter
Kozmetika
maslinovo ulje
Med od uljane repice
Pčelarski proizvodi
Prehrambena industrija
prirodna kozmetika
program za dijabetičare
sirće
sirće prirodno
slatki namaz
sojino ulje

Facebook