Podaci firme ::::.

service description:

Sa radom počela 1998.01.01. opremljena alatima kao i radnim iskustvom od 30 godina. D.o.o. "Starter" kao specijalizovana radionica za poslove premotavanja, na remont prima rastavljene agregate (elektropokretača, alternatora, dinama, pogonske jedinice hidraulicnih pumpi, elektromagnetne spojnice, motori brisaca stakla, grerjno ventilacionih sistema itd) i proizvodi pojedinačne i male serije kolektora. "Starter" funkcioniše kao servis (subizvodač) servisnim radionicama viših stepena.Davalac radova (radionica višeg stepena) nakon izvršene defektacije dostavlja "Starteru" oštećene delove agregata uglavnom rotore i statore.
Po prijemu defektnih delova, pristupa se remontnim radovima.U domen elektropokretaca spadaju sve vrste poznatijih proizvođača (Valeo, Paris-Rone, Ducelier, Delco-Remmy, Bosch, Iskra itd.) bez obzira na program motornog vozila, tako su kod nas na razpolaganju zalihe gotovih, remontovanih rotora i statora elektropokretača svih vrsta. Pored pomenutog, spremni smo da se posvetimo popravci većih (do 100kW) istosmernih, asinhronih motora kao i generatora. Imamo saradnju sa inostranim firmama u vidu doradnih poslova, gde nam inopartner dostavlja komponente za namotavanjne. Slobodnog kapaciteta imamo upravo na ovim poslovima.

Ostali podaci:

vaše slike:

AC motor
agregat 
Agregati
air soft
air soft oprema
DC motor
Elektro agregati
elektro motori
elektromotori
elektromotori agregati
generator 
generator struje
Generatori
Generatori i agregati
generatori za rezervno napajanje
Hidraulične pumpe
Hidraulika
industrijski remont motora i agregata
kolektor
kolektori
mikanite
paintball
paintball oprema
premotavanje
premotavanje elektromagneta 
remont motora
Podaci firme ::::.
Omladinskih brigada 11
Bor, 19210
Srbija
Tel.: 030/456-785
Fax: 030/434-786

service description:

Osnovna delatnost firme je remont i servis svih tipova električnih mašina, elektromotora, pumpi, servis i remont liftovskih postrojenja, pumpnih agregata, servis jednosmernih mašina snage do 100KW i automatizacija procesa u industriji.

Osnovana 1993 godine u Boru,Terzić Elektro d.o.o. je do danas izrasla u uspešnu privatnu firmu sa raznovrsnom delatnošću, koja ima blizu 20 zaposlenih, poslovni prostor na više centralnih lokacija u gradu i proizvodne kapacitete od oko 500m2 .

Firma je organizovana u jedinstvenu proizvodno-remontnu celinu koja radi pod okriljem iste poslovne strategije, ciljeva i principa. Osnova brže ekspanzije firme i njenog kvalitativnog, fizičkog i finansijskog razvoja je orijentisanost na prepoznavanju i ispunjenju svih zahteva kupca i zasnivanje dugoročih partnerskih kontakata, praćenje i investiranje u vrhunske tehnologije i negovanje timskog rada baziranog na uzajamnom poštovanju i saradnji



PROIZVODNJA



REMONT NISKONAPONSKIH MOTORA

Vršimo remont, servisiranje i popravke elektromotora u rasponu snaga od 0,1 kW do 200 kW, različitih vrsta, tipova i proizvođača: asinhronih elektromotora, jednosmernih generatora i motora, rotacionih i trafo aparata..

REMONT SUVIH TRANSFORMATORA

Firma je osposobljena za brz i efikasan remont svih suvih transformatora snage do 250KVA, u svom programu imamo izradu izolacionih elemenata potrebnih za remont i sopstvenu proizvodnju kao i mašinu za filtriranje trafo ulja.

POGON PUMPI I ELEKTROMOTORA
Vršimo remont svih tipova pumpi za čistu vodu, cirkulacionih, muljnih i fekalnih pumpi sa originalnim delovima.

MAŠINSKI POGON

-Izrada kolektora po narudžbi za sve vrste alatnih mašina snage do 200KW
-Konstruisanje i izrada mašinskih delova i sklopova, za remont i reparaciju elektro motora i uređaja, kao i popravku delova za pumpe
-Merenja i analize vibracija prema ISO 2373 sa VIBROBALANS uređajem
-Sanacija kaveza za rotore, kolektora i kliznih prestenova, kliznih ležajeva i pogonskih elemenata za liftove
- Balansiranje manjih zamajnih masa i ventilatora
- Izrada,obrada vratila i ostalih mašinsk-ih elemenata i sklopova za elektromotore i pumpe

Facebook