Podaci firme ::::.

Bela Crkva, 26340
Srbija
Tel.: 013/852-320

service description:

Vila Marija predstavlja jednu od interesantnijih ponuda smeštaja u Beloj Crkvi, jer se nalazi između dva najposećenija belocrkvanska jezera – Gradskog i Vračevgajskog jezera.
U vili je obezbeđen smeštaj u novim i komforno uređenim sobama, sa dva, tri ili četiri kreveta, od kojih svaka soba poseduje svoje kupatilo, TV i balkon.
U okviru kompleksa nalazi se izdvojeni prostor za parking, kao i prodavnica, dok se preko puta vile nalazi restoran sa velikom ponudom raznovrsnih jela.
Nedaleko od vile nalaze se teniski tereni za razonodu, a tu su i tereni za druge sportske aktivnosti.
Podaci firme ::::.

Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/755-750
Fax: 024/755-022

Kategorije:

service description:

Vila "Palićka Kruna" se nalazi na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu, uz dugačke šetnje obalom jezera, daleko od svakodnevnog stresnog života, a leti uživanjem sunčajući se i kupajući u jezeru.


Vila raspolaže sa 50 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima zaseban ulaz, predsoblje, kupatilo sa tušem I WC-om, balkon, CATV, internet, klimu, etažno grejanje


U sklopu objekta nalazi se i mala trpezarija, gde su servirani obroci, a u centralnom delu dvorišta je letnja terasa koja uvek pruža prijatnu atmosferu.

Pored navedenog, tokom letnje sezone otvoren je bar na samoj obali jezera, a u neposrednoj blizini su i sadržaji koji omogućavaju rekreaciju na plaži - odbojka na pesku, košarka, fudbal itd.

Ostali podaci:

  • Jovan Adski
    Tel.: 024 553 528, 

Facebook