| pogoci:4
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

PVC – Mileplast je mlada porodična kompanija čija je delatnost zasnovana na proizvodnji i montaži PVC, ALU, ALU-DRVO stolarije.

Pored proizvodnog pogona u Starim Banovcima, posedujemo i izložbeni salon na Novom Beogradu, gde Vas svesrdno pozivamo da nas posetite, pogledate izložene eksponate i pronađete baš ono što vam treba.
Zastupnici smo firme ALBO-Bor, jedne od vodećih firmi za proizvodnju stolarije na našim prostorima.

Cilj nam je da izgradimo ime i tradiciju, što planiramo postići sveopštim zadovoljstvom naših klijenata, a uz pružanje izvanrednog kvaliteta proizvoda i uz primenu najviših standarda u procesu izrade i montaže.
Naša firma proizvodi PVC prozore od vodećih nemačkih proizvođača petokomorni i šestokomorni profila: VEKA, KBE, GEALAN, THYSSEN. U prozore ugrađujemo odgovarajući okov nemačke firme SIEGENIA i austrijski MACO.
Zbog bolje toplotne i zvučne izolacije u naše prozore ugrađujemo stakla najnovije generacije četiri godišnja doba punjena argonom i niskoemisiono staklo, gde postoji mogućnost i ugradnja troslojnog stakla.

Pozovite nas ili nas posetite kako bi se oko svega dogovorili.

Kod nas možete da računate na:

Brzi odziv na vaš zahtev,
Dolazak u dogovoreno vreme radi uzimanja mera i konsultacija,
Pomoć u odabiru adekvatnih elemenata za izradu vaše stolarije,
Izrada stolarije u najkraćem mogućem roku u kontrolisanim uslovima proizvodnje,
Kontrola kvaliteta i ispravnosti pre isporuke i po ugradnji,
Poštovanje svih dogovorenih detalja uz pravovremenu isporuku i montažu,
Montaža elemenata strogo po pravilima tj. štelovanje po visini, dubini, horizontali, vertikali i bočnim nagibima. Preklapanja između krila i štokova, podjednako naleganje i dihtovanje,
Fiksiranje stolarije metalnim ankerima za zidove i popunjavanje svih šupljina pur-penom.
Naša najbolja reklama su preporuke naših zadovoljnih kupaca.
Pvc stolarija prozori vrata izlozi Mile plast Beograd Banovci pvc Beograd


Kontakti

PVC – Mileplast
Stevana Sremca 9
Stari Banovci
063-105-77-05
062-375-796

Izložbeni salon:
Antifašističke borbe 17
Lokal 3 (kod Beogradske Arene)
Beograd
Tel./fax: 011-311-06-50

e-mail: pvc.mileplast@gmail.com


Podaci firme ::::.
Generala Emanuela Arsenijevića bb
Vršac , 26300
Srbija
Tel.: 013/885-884

service description:

KemoBrix Oil

KEMOBRIX OIL je bazna hemijska industrija koja se nalazi u Vršcu, Srbija, u blizini rumunske granice. U svom sadašnjem proizvodnom programu KEMOBRIX OIL ima sledece proizvode: Dioctylphthalate ( DOP ) i AdBlue® – licenciran prema Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA) ( udruženje automobilske industrije ) i standardizovan prema Standardu ISO 22241.

AdBlue® je proizvod koji je Kemobrix oil uveo u svoj proizvodni program 2010. AdBlue® koriste vozila sa dizel motorima tipa EURO 4 i Euro 5. Korišcenjem AdBlue® , smanjuje se emisija azotnih oksida ( Nox ) i do 80%, a u atmosferu se ispuštaju azot i vodena para koji su njen sastavni deo.

Pogon za proizvodnju DOP-a je privatizovan 2008. godine ( sa nazivom KEMOBRIX OIL ), od kada je u vlasništvu firme KEMOKOMPLEX iz Zagreba, Hrvatska.

U bliskoj buducnosti planiramo i radimo na usvajanju još nekih proizvodnih programa. Takode, naš razvoj podrazumeva i stalan razvoj postojeceg programa

AdBlue®

AdBlue® je aditiv za dizel motore tipa EURO 4 i EURO 5 koji su opremljeni sa SCR katalizatorom ( katalizator za selektivnu kataliticku redukciju ), radi zadovoljenja evropskih standarda o emisiji izduvnih gasova. AdBlue® nije aditiv za dizel gorivo, vec se smešta u poseban rezervoar vozila koji je za njega namenjen.

Korišcenjem AdBlue® , smanjuje se emisija azotnih oksida ( Nox ) i do 80%, a u atmosferu se ispuštaju azot i vodena para koji su njen sastavni deo.

Važna karakteristika AdBlue® je njegova visoka cistoca što se postiže upotrebom demineralizovane vode i uree visoke cistoce. U samom proizvodu nesme biti mehanickih necistoca, a hemijski sastav mora ispunjavati uslove Standarda ISO 22241.
Potvrda ovih zahteva se ostvaruje stalnim kontrolama proizvoda u akreditovanoj laboratoriji na Univerzitetu u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju – Centar za hemiju. Takođe, proizvod AdBlue® je licenciran prema Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA).

Ukupan skladišni prostor za AdBlue® je 80 m3.

AdBlue® se isporucuje u cisternama, IBC kontejnerima od 1000 litara, kanistrima od 10 litara. Uz isporuceni AdBlue® obezbeden je sigurnosni list.

Dioctylphthalate - DOP

Dioctylphthalate ( DOP ) je masna, skoro bezbojna tecnost, bez mirisa, nerastvoran u vodi. DOP predstavlja sirovinu u proizvodnji polivinilhlorida ( PVC ), polistirena, gume, PVC-podova, zidnih obloga, poliuretana. Uloga DOP-a u plasticnim masama jeste da poveca fleksibilnost izradenih plasticnih proizvoda.

Proizvodni kapacitet KEMOBRIX OIL-a iznosi 10.000t DOP-a/godišnje.

Skladišni kapacitet (rezervoarski prostor) iznosi ukupno 4000 m3.

Dioctylphthalate se isporucuje u cisternama, kontejnerima ili u buradima od 200 litara, u zavisnosti od zahteva kupca. Uz isporuceni DOP, obezbeden je sigurnosni list.

Kontakt

adresa: KEMOBRIX OIL d.o.o.
ul. Generala Emanuela Arsenijevica bb
26300 Vršac
Republika Srbija

tel/fax: 013/830-400
e-mail: kbovrsac@gmail.com

direktor Vojislav Ivljanin
tel: 013/835-884
mob: 069/305 99 95

tehnolog
mob: 069 / 305 79 19
Podaci firme ::::.
Svetog Save 74/b
Apatin, 25260
Srbija
Tel.: 025/780-700
Fax: 025/776-647

service description:

Proizvodjna i ugradnja pvc i alu stolarije.
Podaci firme ::::.
Dušana Ćubića 14.
Sombor , 25100
Srbija
Tel.: 025/450-818
Fax: 025/450-818

service description:

Građevinska stolarija
| pogoci:4

Facebook