Podaci firme ::::.

Zaječar , 19000
Srbija
Tel.: 019/432-222

service description:

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
Podaci firme ::::.
Stevana Jakovljevića broj 2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/397-29-01

service description:

Preventivna stomatologija

Priroda nam je omogućila da na ovaj svet dolazimo sa svim zdravim zubima. Neki od nas uspevaju da ih sačuvaju, neki ne. Jako je malo potrebno da se sačuva zdrav osmeh.
Mi možemo da sacuvamo Vaš osmeh.

Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju da razrešite neke od dilema.

Već od samog začetka novog života, trudimo se da Vam pružimo prave savete i da se zajedno sa Vama izborimo za zdrav osmeh, Vas i Vašeg deteta. Svaka buduća mama bi trebalo da se na vreme informiše o tome šta je dobro za zdravlje njenog deteta, kao i njeno licno. Savet ništa ne košta, a vredi mnogo.

Pravo vreme da dovedete Vaše dete bilo bi kada mu pocnu nicati zubi su zdravi, kakvi želimo i da ostanu, nema bola, niti straha od zubara. Deca nisu u stanju da pravilno operu zube dok ne razviju sposobnost preciznih motornih radnji, što se dešava, oko devete godine starosti. Naime, kada pošnu sami da se kupaju i peru kosu, odnosno da sami vežu pertle, tada mogu sami da peru zube. Kroz igru i druženje pokazacemo Vam kako da pravilno perete zube detetu i upozoriti Vas na moguce greške u ishrani. Takode, uputicemo Vas kako da prepoznate dobru cetkicu za zube. Na taj nacin ce i svaka sledeca poseta biti igra.

Kao vrlo efikasna metoda u prevenciji nastanka karijesa prvih stalnih molara, koji nicu u periodu kada deca još nisu u potpunosti savladala pravilnu tehniku pranja zuba, pokazalo se zalivanje fisura. Na ovaj nacin se štite delovi zuba koji nisu završili svoj razvoj i, ujedno, se Vašoj deci olakšava pranje zuba.
Podaci firme ::::.
Hajduk Veljkova 20
Kraljevo , 36100
Srbija
Tel.: 036/322-800

service description:

Zbrinjavanje zuba, stomatološka protetika, preventivna stomatologija, paradontologija, estetska stomatologija, hirurgija.

service description:

Stomatoloska ordinacija Momcilovic

Specijalistička stomatološka ordinacija za ortopediju vilice „Momčilović“ pruža Vam sve usluge iz oblasti stomatologije u prijatnom ambijentu, na adresi Nikodima Milaša 27 u Beogradu. Njen osnivač, dr Ivana Momčilović, i osoblje pristupaju Vašim potrebama najnovijim tehnikama uz korišćenje besprekorne opreme

Dr Ivana Momčilović diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na kome i specijalizira ortopediju vilice. U toku edukacije i praktičnog rada njeni mentori bili su primarijus dr Miodrag Stojković i docent dr Željko Milosavljević.

U privatnoj praksi na pomenutom stručnom polju radi od 1999. godine, da bi 2002. postala stručni konsultant. Godinu dana provela je na usavršavanju kod prof. dr Franca – Gintera Sandersa na Stomatološkoj Akademiji u Karlsrueu, Nemačka.

Kontakt

Adresa
Ulica Nikodima Milaša 27
11 000 Beograd

Telefoni
063 / 80 43 207
011 / 20 80 922

Email
ordinacija@momcilovic.rs

Ostali podaci:

  • kontakt
    Tel.: 063 / 80 43 207, 

vaše slike:

Dečija stomatologija
Estetska stomatologija
Ordinacije - Stomatologija Protetika
ortopedija vilice

Facebook