Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/237-0194
Fax: 011/237-0490

service description:

Internet prodavnica vrhunskih sistema za spavanje.
Ovde možete naći najkvalitetnije krevete od punog bukovog drveta brenda Takto, antialergijske-antibakterijske dušeke bez žičanog jezgra brenda DreamTec, ručno rađene madrace sa žičanim jezgrom, anatomske jastuke od memorijske, PU i latex pene, krevete od kovanog gvožđa, kao i trpezarijske elemente-stolice i stolove poznatih proizvođača.

Dečiji kreveti

Dečiji Kreveti – Singl

Dečiji Kreveti - Spratni

vaše slike:

Antialergijske navlake
Antialergijski krevet
Podaci firme ::::.
Industrijska Zona bb
Ćićevac, 37210
Srbija
Tel.: 037/805-202

service description:

Kompanija "Kolarević" je nastala 2000. godine. Svoj rad započinje otvaranjem pilane koja ubrzo prerasta u industriju za proizvodnju ploča od masivnog lameliranog drveta.

Potom, 2005. godine kompanija "Kolarević" proširuje svoju delatnost na proizvodnju finalnih proizvoda od masivnog drveta.

Zašto baš mi poznajemo tajnu drveta govore kvalitet, dizajn, prodaja kao i zadovoljstvo naših kupaca iz Nemačke, Švajcarske, Grčke, Australije, Španije, Irske...

Drvo raste, razvija se i traje - baš kao i kompanija "Kolarević".


vaše slike:

kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Trebevićka 19
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 305 88 97
Fax: 011/30-58-922

service description:

Rimako
O nama

Kompanija Rimako je osnovana 1995. god. sa namerom da u svojoj zemlji koja je bogata šumom i generacijama proizvodi nameštaj od masivnog drveta ponudi novi način poslovanja.

Proizvođačima nudimo svoj proizvodni program, organizovanu prodaju i distribuciju do krajnjeg kupca ma gde se on nalazio.

Okupili smo veliki broj proizvodjača nameštaja od masivnog drveta i ostvarili saradnju tako da zajedno sa njima učestvujemo od samog početka procesa proizvodnje kao što je odabir drveta i njegovog kvaliteta, načina obrade i završnog pakovanja.

Proizvodni programi su osmišljeni u našem projektnom birou u saradnji sa našim evropskim menadžerima i potrebama tržišta.

Prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Naša orijentacija je prvenstveno na spavaćim sobama kao mesto gde počinje i završava se dan svakog čoveka, mesto koje uvek treba da bude toplo prijatno i udobno.
Kontakt

Email:
office@rimako.co.rs
Telefon:
+381 11 305 88 97
Faks:
+381 11 305 89 22
Adresa:
ul. Trebevićka 19/V,
Banovo Brdo,
11030 Beograd,
Srbija

vaše slike:

dušeci
Dušek  dušeci
krevet
kreveti od masiva
Podaci firme ::::.
Požarevački put 2
Rabrovo, 12254
Srbija
Tel.: 012/281-202
Fax: 012/281-303

service description:

Firma "Nameštaj Mitrović je porodična firma sa tradicijom dugom preko 40 godina. U početku se bavila izradom tapaciranog nameštaja, a početkom 90-ih godina proširuje svoju delatnost na izradu komoda, vitrina, stolova, kuhinja… i ostalog nameštaja za kvalitetno opremanje stanova, kuća, poslovnog prostora…

Naš nameštaj odlikuje originalan dizajn koji se odlično uklapa u svaku vrstu enterijera, kako u stilskom, tako i u modernom, pretvarajući vaš prostor u kutak za uživanje. Kvalitetni materijali i vrhunska završna obrada čine naš nameštaj prepoznatljivim na tržištu.

Naša vrednost se ne ogleda samo u kvalitetnim proizvodima već i ljubaznošću i preciznošću naših zaposlenih, od dogovora do isporuke nameštaja. Stoga ne iznenađuje što naš nameštaj krasi prostorije više konzulata, ambasada uglednih domaćih i stranih predstavništava, domove uglednih javnih ličnosti iz politike i šou biznisa.

Kupovinom našeg nameštaja koji je rađen upravo za vas činite pravu odluku.

vaše slike:

furnirani medijapan
Nameštaj
Nameštaj - razno
Proizvodnja nameštaja
proizvodnja nameštaja od masiva
furnirani medijapan
Nameštaj
Nameštaj - razno
Proizvodnja nameštaja
proizvodnja nameštaja od masiva
furnirani medijapan
Nameštaj
Nameštaj - razno
Podaci firme ::::.
Bogdanji bb
Trstenik , 37240
Srbija
Tel.: 063-18-93-568
Fax: 011-84-09-045

service description:

Šta treba znati o košuljici - ibercugu?
Danas pod tim imenom podrazumevamo velike podne ploče bez fuga od cementnog betona, bitumena ili gotovih ploča. U tehničkom smislu, košuljica - ibercug je čvrst, ravan sloj poda, koji služi kao neposredna površina za hodanje ili kao podloga za polaganje pločica i drugih podnih obloga. Vrste košuljica
Prema vrsti konstrukcije razlikujemo sledeće vrste košuljica: vezivne, klizne i plivajuće.
Vezivne: Jednoslojne ili višeslojne košuljice koje se vežu neposredno na podlogu (beton). Čvrstoća prijanjanja postiže se uz pomoć emulzije ili sredstva za prijanjanje.
Klizne košuljice: Slobodno pokretljive košuljice koje su razdelnim slojem (npr. folijom) dvoslojno odvojene od podloge i s najmanje 4 mm debelom fugom potpuno odvojeni od svih drugih gradevinskih elemenata. Klizne košuljice se upotrebljavaju pri velikom opterećenju, pritisku i manjim zahtevima za zvučnom izolacijom, te izolacijom od prenošenja udarnog zvuka. Područja upotrebe su podrum i garaža. Debljina košuljice kod jednoslojne izrade treba da bude najmanje 35 mm. Razdelni i klizni slojevi moraju dugoročno sprečavati dodirivanje izmedju košuljice i podloge, te odbijati vodu. Ukoliko se ispod pojavi vlaga, razdelne slojeve treba tesno zalepiti i zavariti. Za razdelne i klizne slojeve koriste se polietilenske folije, debljine najmanje 0,1 mm, ostale plastične folije s približno jednakom pretežnom čvrstoćom i elastičnošcu, papir natopljen bitumenom i slični proizvodi.
Plivajuće košuljice: Slobodno pokretljive košuljice koje su s najmanje 10 mm debelim izolacionim slojem i izolacijom od vlage odvojeni od podloge, te s najmanje 4 mm debelom fugom (kod plivajućih košuljica s podnim grejanjem najmanje 10 mm debelom fugom) potpuno odvojena od drugih gradevinskih elemenata i ugradnih delova.
Armirane košuljice: Najmanje 5 cm debeli beton, u koji su umetnute zavarene mreže od gradjevinskog gvoždja bez nosive funkcije.
Nagibne košuljice: polažu se s blagim nagibom od 1 do 2 cm na metar, kako bi s balkona, terasa i prilaza odvodili vodu.
S obzirom na vrstu vezivnog materijala postoji više vrsta košuljica ali je najčešće korišcena Cementna košuljica, vrsta košuljice sastavljena od peska, cementa, vode i dodataka za malter (gradjevinsko-hemijski proizvodi) zavisno od namene. Pri stručnom polaganju i sušenju, cementne košuljice imaju izvrsne osobine:
• optimalna vlažnost
• neosetljivost na vlagu
• upotrebljivost na svim podrucjima
• mogu se koristiti u unutrašnjim i spoljašnjim prostorima
• ukoliko im dodamo aditiv za grejanu košuljicu, primeren je i za podno grejanje.
Brzo sušeća košuljica: Industrijski zamešan, specijalni suvi beton. Na takav beton, u pravilu već posle 36 sati, možete položiti drugu podnu oblogu, npr. pločice. Nameštaj "M" projektuje i proizvodi nameštaj visokog kvaliteta i dizajna, nameštaj koji ispunjava sve zahteve za modernim, elegantnim i funkcionalnim, koji daje mogućnost preciznog izbora tonova i nijansi iz sveta boja koji pruža osećaj ugodnosti i topline vašem domu.

Facebook