Podaci firme ::::.

service description:

SIGMA PROCES od prvog dana svog osnivanja 1993. godine teži u prvom redu da izađe u susret svojim cenjenim klijentima i zadovolji njihove individualne zahteve.

Višegodišnja aktivnost uz visok nivo znanja, kvaliteta, dizajna, pouzdanosti i profesionalnosti, rezultirala je mnogobrojnim priznanjima, svrstavši nas u red vodećih proizvođača mašina u Jugoistočnoj Evropi i srpsgog lidera u proizvodnji opreme, sistema i mašina za pakovanje u prehrambeno - konditorskoj industriji.

    Naš proizvodni program čini 7 familija mašina i opreme sa oko 30 modela:

  • Automatski horizontalni sistemi za pakovanje

  • Automatske horizontalne Flow Pack mašine za pakovanje

  • Automatske vertikalne mašine za pakovanje

  • Automatske X - PACK mašine za pakovanje keksa, vafla...

  • Automatske X - PACK mašine za celofaniranje

  • Poluautomatske mašine za pakovanje

  • Procesna i tehnološka oprema za konditorsku industriju

Poštovani klijenti se mogu uvek osloniti na specijalizovanu tehničku službu koja je obučena da pruži brzu i konkretnu uslugu po sistemu "ključ u ruke" pri montaži i instaliranju kako naše tako i opreme treće strane, puštanju u rad, obuci i tehničkoj podršci.

Znanja koja smo u ovoj oblasti stekli pomoći će nam da u narednom periodu ostvarimo dalji rast kreativnih ideja sadržanih u novim proizvodima - Six SIGMA kvaliteta.

MODEL SIGMA MICROPACK 2000 PC predstavlja novu generaciju horizontalnih flow-pack mašina za pakovanje. Namenjena za pakovanje pekarskih proizvoda u zaštitnoj atmosferi internog gasa. Elektronska mašina sa višeosovinskom tehnologijom - 4 AC motora, kompjuterski kontrolisana. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler.

30 proizvodnih programa sa izborom receptura koje se jednostavno selektuju na dodirno osetljivom displeju "touch screen".

MODEL SIGMA MICROPACK 2000 PC
Potpuno elektronski sistem i mašina za pakovanje visokih performansi, sa višeosovinskom tehnologijom servo motora bez četkica OMRON W serije. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler OMRON što obezbeđuje izvanredan dinamički odziv i gotovo trenutno zaustavljanje u havarijskim situacijama.

Sigma Pack Tetra 2000
SIGMA PACK TETRA 2000 predstavlja najnoviju generaciju vertikalnih mašina za pakovanje sa izuzetnim inovatorskim rešenjima za pakovanje praškastih i granulastih, a onda i komadnih proizvoda u termovarivu foliju po principu: formiranje, punjenje i zatvaranje kese čiji je krajnji oblik sa zarotiranim varovima za 90 stepeni, tako da kesa dobija oblik koji podseća na tetraedar.

Sigma Micropack 1000
Najmanji (osnovni) model mehaničkih horizontalnih FLOW - PACK mašina za pakovanje nove genercije. Idealna mašina za potrebe malih i srednjih preduzeća za pojedinačno pakovanje čokolada, keksa, konditorskih, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Sigma Micropack 1500 PC
Model SIGMA MICROPACK 1500 PC predstavlja novu generaciju horizontalnih, FLOW - PACK mašina za pakovanje. Elektronska mašina sa višeosovinskom tehnologijim - 4 AC motora, kompjuterski kontrolisana. Upravljanje i kontrolu izvršava industrijski PLC kontroler OMRON.

Naši ciljevi su:

- Porast udela na domaćem i stranom tržištu

- "Best in class" zaposlenima, proizvodnjom, tehnologijama, proizvodima, marketingom, uslugama i vrhunskim finansijskim rezultatima.

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Alati i mašine
Alati i oprema
automatske mašine
Automatske mašine za pakovanje
Automatske pakerice
horizontalni sistemi za pakovanje
Hrana i piće 
mašina za pakovanje
Mašine za pakovanje
mašine za pakovanje hrane
Mašine za pakovanje meda
Mašine za prehrambenu industriju
Podaci firme ::::.

service description:

Želimo da pozdravimo sve ljubitelje grickalica, ali i one koji to nisu, u nadi da će jednog dana i oni postati zadovoljni konzumenti grickalica iz široke lepeze proizvoda naše firme.



ZRNEKS TIM se bavi prženjem, pakovanjem, uslugama pakovanja i prodajom zrnastih prizvoda za ljudsku ishranu. Cilj nam je da zadovoljimo i najprobirljivije sladokusce a nagrada nam je svaka prodata kesica iz našeg proizvodnog programa.

Od 1996 god poslujemo i imamo kontinuirani razvoj. U početku je to bio mali porodični biznis a sada je to porodična firma sa deset zaposlenih radnika. Posedujemo moderne mašine za pečenje i automatsko pakovanje zrnastih proizvoda i sopstvena vozila za snabdevanje.

ZRNEKS TIM je koncipiran kao veleprodaja sa naglaskom na direktno nedeljno snabdevanje naših kupaca. Proizvode pozicioniramo na naše police. Trudimo se da našim vernim potrošačima ponudimo uvek sveže artikle na mestu gde će ih oni odmah uočiti. ZRNEKS TIM je kroz kontinuirani proces razvoja svog poslovanja sa posebnim osvrtom na pozicioniranje i prodaju svojih proizvoda uspeo da u godinama koje su iza njega potpiše ugovore i uspešno posluje sa nekoliko stotina trgovinskih radnji mešovitom robom na teritoriji Vojvodine.

Prisutni smo i u velikim renominarim trgovačkim kućama:

"GRUPA UNIVEREXPORT-TRGOPROMET" A.D. Subotica
"UNIVEREXPORT" DOO NOVI SAD
A.D."SENTA-PROMET" TP Senta
A.D. "PODUNAVLJE BEOČIN" Beočin
A.D. "BB TRADE" ŽITIŠTE.

Proizvodi ZRNEKS TIM-a plasiraju se i na području Bosne i Hercegovine.

U prilici smo da velikim trgovačkim kućama ponudimo usluge pakovanja artikala pod robnom markom na mašini za automatsko pakovanje. Takođe, naše usluge želimo da ponudimo i pakerajima. Pakovanje vršimo na vertikalnoj pakerici za zrnaste porizvode MULTIPAK VP 600 S-inox sa 10 kombinovanih vaga MULTIPAK 10 STD.

KARAKTERISTIKE PAKOVANJA

pakovanje sa blanko ili brendiranom folijom
pakovanje u ambalaži sa ili bez falte
pakovanje sa fotoćelijom za čitanje markera na ambalaži ili pakovanje na centimetražu
pakovanje sa sistemom za doziranje zaštitne atmosfere
štampač datuma hot print sa tri reda simbola
maksimalna veličina kesice je: širina do 240mm i dužina do 300mm
pakovanje od 20gr do 3,2kg u zavisnosti od želje kupca
pakovanje do 80 kesica u minuti u zavisnosti od težine proizvoda

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Podaci firme ::::.

service description:

Malo pakovanje

| Beli i smeđ šećer | Med | Džem, marmelada |
| Ugostiteljsko | Hotelsko | Brendirano |
| Kašičice | Mešači |




"RAS produkt" - preduzeće sa najvećim kapacitetom pakovanja ugostiteljskog šećera na Balkanu, postoji od 1992. godine kao privatno preduzeće sa jednim vlasnikom. Prvobitna delatnost je bila prerada i prodaja kafe u maloprodajnim objektima u Požarevcu.

1998. godine preduzeće je proširilo delatnost na pakovanje šećera za ugostiteljstvo. "RAS produkt" bio prvi na prostoru bivše Jugoslavije koji je spakovao i plasirao šećer od 5 g. “tetraedar“ oblika.
2005. godine kupujemo najmoderniju desetlinijsku mašinu za pakovanje šećera „stick“ oblika.
2006. godine počinjemo i proizvodnju plastičnih kašičica i mešača za espresso.
2007. godine uvodimo u svoju ponudu i pakovanje meda za ugostiteljstvo od 15 g.

PROIZVODI

...detaljnije >>> Beli šećer, Tetraedar šećer, Stik šećer, Beli kristal šećer četvorovarni

...detaljnije >>> Smeđi šećer



...detaljnije >>> Med



...detaljnije >>> Džem | Marmelada



...detaljnije >>> Kašičice, Mešači, Vending mešači



Proizvodi našeg preduzeća, vrhunskog su kvaliteta, jer za njihovu izradu koristimo sirovine proverenog kvaliteta i najbolje na našem tržištu. Redovno ćemo proširivati asortiman proizvoda kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca i obezbedili plasman u izvozu.

Zapošljavamo stručni kadar koji će biti lojalan preduzeću, našim idejama i pružiti maksimum u ostvarenju dogovorenih ciljeva, a pružamo im mogućnost za dalje usavršavanje u skladu sa ciljevima preduzeća.

Kako bi obezbedili da postojeći i potencijalni kupci imaju informacije o našim proizvodima, za promociju koristimo sajt preduzeća www.malopakovanje.rs i specijalizovane časopise.

Od naših dobavljača očekujemo kontinuitet u kvalitetu i poštovanje rokova isporuke, kao što se mi trudimo da poštujemo rokove isporuke prema našim kupcima.

Konutinuirano ispunjenje zahteva kupaca obezbeđujemo i redovnim proširenjem asortimana i unapređenjem proizvodnih kapaciteta.

Za redovno unapređenje sistema rada koristimo i primenjujemo principe i smernice standarda serije ISO 9001/2008.

Uvođenjem HACCP sistema u proizvodnju obezbeđeno je da su proizvodi "RAS produkt" zdravi i bezbedni za ljudsku ishranu.

Potpunu i sveobuhvatnu kontrolu bezbednosti i kvaliteta proizvoda obezbedili smo uvođenjem IFS standard /Internacional Food Standard/ Međunarodni standard za prehrambene proizvode.

Brinemo o zaštiti životne sredine, a u procesu koristimo materijale koji ne utiču negativno na životnu sredinu.

Proizvodnja i veleprodaja Požarevac
Tel.: 012/554-572
ul. Dunavska 193/c

Prodaja COFFEE SHOP RAS Požarevac
Tel.: 012/530-210
ul. Trg Radomira Vujovića br. 16

...detaljnije >>>
Veleprodaja i COFFEE SHOP RAS

www.malopakovanje.rs
www.rasprodukt.com

vaše slike:

HACCP

 mašine za pakovanje
ambalaža i pakovanje
Beli kristal šećer četvorovarni
džem
Džemovi 
haccp med
hotelski
Kašičica za espresso
kašičice
konzumni kristal šećer 5g
malo pakovanje
marmelada

Facebook