Podaci firme ::::.
Zorana Đinđića 67/14
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 3121 958
Fax: 011 3131 851

service description:

Zadovoljstvo nam je da Vam se predstavimo i upoznamo Vas sa programima renomiranih evropskih proizvođača koje ekskluzivno zastupamo.

Pobrinuli smo se da to budu vrhunske kompanije koje su lideri u svojim oblastima, kako bismo naše tržište obogatili proizvodima koji su danas najkvalitetniji u Evropi, a ujedno omogućili Vama da oplemenite svoj životni i radni prostor.

U bogatoj ponudi podnih obloga pronaći ćete upravo ono što odgovara zahtevima Vašeg objekta, privatnog ili poslovnog. Ukoliko Vam je potrebna podna obloga za Vaš hotel, restoran, tržni centar, poslovnu zgradu, sportski centar, zdravstvenu ustanovu ili bilo koji objekat za javnu ili privatnu upotrebu, Levelo je prvo mesto na koje ćete doći. Mi sigurno imamo odgovor na svaki Vaš zahtev!

Ukoliko opremate svoju kuću ili stan, mi ćemo Vam pomoći pri rešavanju problema odlaganja stvari, Naši klizni plakari, osim praktičnog aspekta, imaju osobinu da vizuelno ulepšavaju svaki kutak Vašeg prostora.
Dekorativni elastični plafon će, svojim čudesnim bojama i refleksijama, na najlepši način učiniti Vaš prostor zanimljivim.

Facebook