Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće je formirano 1992. godine pod nazivom DSN. Među prvima počeli smo i razvili program rolo rešetki I rolo vrata.
Iskustvo I reference na području cele zemlje, omogucili su nam da program rolo zaštite razvijemo do nivoa koji zadovoljava stroge izvozne kriterijume, što govori naše iskustvo u zemljama istoka, kao i bivšim republikama SFRJ.
Na proizvodnom prostoru od preko 1000 metara kvadratnih odvija se kompletan proces proizvodnje uz prisustvo visoko stručnog kadra sa modernim linijama za hladno valjanje lima, mašinama i priborom, kao i postrojenjem za elektrostatičko farbanje.

Naš proizvodni program:

Industrijski motori
Industrijska rolo vrata
Transparentna rolo vrata
Segmentna industrijska vrata
Automatske rampe
Vatrootporna vrata
Vatrootporna industrijska rolo vrata
Garažna rolo vrata
Rolo vrata za prodavnice
Hidraulična segmentna rolo vrata
Brza PVC vrata
Nad-dimenzionalna rolo vrata
Utovarno/istovarne rampe
Pokretna rampa
Ručno kontrolisana pokretna rampa.

Spoljašnju sigurnosnu rešetku dekorativnog izgleda, proizvodimo od hladno vučene čelične žice prečnika 8 mm, koja se uvek plastificira u boji po izboru. Najčešću primenu nalazi kao zaštitna mreža na objektima, uglavnom lokalima i prodavnicama, kod kojih je osim bezbednosti značajno da se kroz mrežu i izlog vidi unutrašnjost lokala. Kao i kod čeličnih rolo vrata osim ručnog podizanja moguća je i automatizacija rolo mreže, tj. ugradnja elektromotora sa daljinskom kontrolom. Tipovi: 1) krupna rolo rešetka: dimenzija okca:140x90 mm, 2) sirna rolo rešetka: dimenzija okca: 60x40 mm

Ostali podaci:

  • Telefax
    Tel.: 034/324-535, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/637-909, 
  • Mobilni
    Tel.: 063/602-605, 
  • Drage Todorović 1

vaše slike:

alu garažna vrata
Antikorozivna zaštita
automati za vrata
automatska garažna vrata
automatska industrijska vrata
Automatska klizna vrata
automatska vrata
automatske rampe
brza industrijska vrata
elektromotori za vrata i kapije
garazna segmentna vrata
garažna vrata
garažna vrata na daljinsko upravljanje
Industrijska automatizacija
industrijska brza vrata
industrijska segmentna vrata
industrijska vrata
industrijski motori
Klizna vrata
konzolne rampe
metalna sigurnosna vrata
parking rampe
Plastifikacija metalnih proizvoda
pretovarne rampe
Proizvodnja rolo vrata
Protivpožarna vrata
rampe
Podaci firme ::::.

service description:



Tel. / fax +381 (0)21 75 26 74
dipl.inž. Predrag Trifunović
Vladimira Rolovića 6

Mob.tel. +381 (0)66 820 44 33
21400 Bačka Palanka
Mob.tel. +381 (0)64 127 87 82
nrg-systems@iinet.rs
Srbija

service description:

Firma Lecom-ITS d.o.o. je zastupnik Nemačke firme Lenze za teritiriju Srbije. Bavimo se distribucijom i konsaltingom u oblasti industrijske elektronike, pogonske tehnike i automatizacije.
Pored proizvodnog programa pogonske tehnike firme Lenze: AC elektromotorima, motor reduktorima, frekventnim i servo regulatorima, soft starterima, servo motorima, servo reduktorima, PLC kontrolerima, vizuelizacijom,spojnicama , kaiševima i remenicama.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 434 624, 
  • Tel.: 062 555 366 , 
Podaci firme ::::.
Omladinskih brigada 21
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/20-96-305
Fax: 011/20-96-096

service description:

Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike, i sa 410.000 zaposlenih predstavlja jednu od najvećih i najstarijih kompanija na svetu.

U proteklih 160 godina Siemens je prepoznatljiv po tehničkim unapređenjima, inovacijama, kvalitetu i pouzdanosti proizvoda i usluga koje pruža u preko 190 zemalja, i koje integriše u rešenja u oblasti energetike, industrije, saobraćaja, medicine i informacionih tehnologija.

Siemens u Srbiji

Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese bržem oporavku i razvoju privrede i infrastrukturnih sistema u Srbiji.

U lokalnoj kompaniji trenutno radi skoro 750 zaposlenih, angažovanih u svim oblastima u kojima je aktivna i matična kuća, među kojima je i oko 500 zaposlenih u fabrici u Subotici koja proizvodi generatore za vetro-elektrane.

Više od deset godina uspešnog rada kompanije Siemens d.o.o. Beograd na teritoriji Srbije i tradicija duža od jednog veka pouzdan su pokazatelj kvalitetne partnerske saradnje sa javnim i privatnim sektorom i sigurnog budućeg uspeha u razvoju tržišta elektronike i elektrotehnike, kao i kontinuiranog stručnog usavršavanja mladih ljudi iz ove oblasti i unapređenja privrede i celog društva.


Industrijska automatizacija i pogonska tehnologija

Tehnička infrastruktura objekata

Industrijska rešenja i usluge

Mobility

Ostali podaci:

  • Subotica Large Drives Factory
    Tel.: 024 62 35 00 ,  Fax: 024 62 35 92

Facebook