Podaci firme ::::.

service description:

Privatno preduzeće Fontana Term iz Ćuprije je prvenstveno porodična firma.
Koreni poslovanja u okviru privatnog biznisa u porodici su veoma duboki.
Istorijski gledano počevsi od čukun dede pa do današnje generacije predstavnici porodice Jović su se bavili samostalnim biznisom. U samim korenima pa dokle je to bilo moguće porodični biznis se zasnivao na proizvodnji buradi (bačvi).

Porodična izrada buradi je trajala i prenosila se iz generacije u generaciju sve do 1992. godine kada je nastupio raspad SFRJ. S obzirom da smo najvise poslovali sa Republikama sada bivse SFRJ proizvodnja i eksploatacija ovakvog proizvoda nije bila moguca te smo i svoje poslovanje preorjentisali u drugom smeru.
Tako je 1992. godine nakon prekida obavljanja jedne vrste tradicionalnog posla nastupila era novih dogadjaja, a samim tim i osnivanje novog privatnog preduzeca - Fontana Term. Osnivaci firme Fontana Term su Ratko i Aca Jovic. Sav svoj dugogodisnji kapital je u tom trenutku bio ulozen u ovo novostvoreno preduzece.
Fontana Term je privatno preduzece cija je osnovna delatnost specijalizovana trgovina opremom za centralno grejanje.

Zahvaljujuci svom uspesnom nacinu poslovanja nakon prvobitnog prodajnog objekta nakon dve godine 1994. godine zapoceta je izgradnja novog prodajnog objekta, da bi se radovi okoncali i izvrsilo useljenje 1997. godine.
Velikim zalaganjem i stalnim inovacijama kako u pogledu usluga,tako i u donošenju novih tehnoloških rešanja u oblasti centalnog grejanja i grejne tehnike preduzece Fontana Term je izraslo u jedno od liderskih preduzeca ove vrste trgovina u Srbiji.
Pored prodaje opreme za cenralno grejanje, Fontana Term, širi prodajnu delatnost na prodaju bele tehnike i malih kućnih apara, i otvara prodjane objekte u Jagodini na dve lokacije, Paraćinu i Kruševcu.

U ovoj oblasti Fontana Term jako brzo za zauzima liderske pozicije u gradovima u kojima posluje, što postize profesionalnim pristupom poslu, stalnom edukacijom prodavaca, i prodavanjem proizvoda najpoznatih svetskih proizvodjača.

Krajem 2009 godine, Fontana Term otvara još jedan podajni salon u Ćupriji pod nazivom Home Stil, koji je specijalizovan za prodaju keramike, blok kupatila, sanitarnog programa, nameštaja i tepiha.
Podaci firme ::::.

service description:

Facebook