Podaci firme ::::.

service description:

Proizvodnja i prodaja kvalitetnih proizvoda kućnog tekstila osnovni je cilj našeg poslovanja, a zadovoljan kupac koji prepoznaje naš kvalitet, centar je svih naših planova i aktivnosti. Istrajavanje na stalnom unapređenju i usavršavanju procesa i angažovanju kvalitetnih kadrova siguran je put koji vodi ka ostvarenju ciljeva.

Ovim ciljem i principima vodili smo se tokom proteklih 20 godina, i na tržištu dobili potvrdu da smo na pravom putu. Odnosi sa dobavljačima i partnerima izgrađeni na poverenju i poštovanju dogovorenog, kao i 50 hiljada zadovoljnih korisnika naših proizvoda godišnje, najveći su resurs kojim firma raspolaže.

Firma Stefan ima široku paletu proizvoda. Proizvodimo posteljine, jorgane, peškire, stolnjake, prekrivače, jastuke "Comodo", jogi navlake, ležaljke za plažu, naddušeke, maramice, kecelje, kuhinjske krpe, bade mantile...

U svom asortimanu nudimo i kompletan hotelski i bolnički program posteljina, dečiji program. Tu su još i program baštenskih garnitura, kao i program tekstilnih naramenica. Svi naši proizvodi imaju svoje standardne dimenzije. Pored toga, Stefan proizvodi sve artikle, po želji kupca, i u vanstandardnim dimenzijama.

Svakoj ozbiljnoj firmi od presudnog je značaja za dalji uspešan rad, mišljenje svojih kupaca. Pogledajte šta o našim proizvodima misle oni koji su ih koristili.

Ostali podaci:

  • Prodaja
    Tel.: 031/893-323, 
  • Predstavništvo Smederevski Put
    Beograd,
    Tel.: 011/8036-511, 
  • Predstavništvo
    Novi Sad, Ustanička 2a
    Tel.: 021/6337-910, 
  • Predstavništvo
    Novi Sad, Ustanička 2a
    Tel.: 021/6337-909, 

vaše slike:

Arilje
bade mantili
bademantil
čaršav 
Jastuk jastuci
jorgan
Odeća tekstil metraža
pamučni peškir
peškir
Posteljina
Podaci firme ::::.

Šabac , 15000
Srbija
Tel.: 015 7746733

service description:

U proizvodni program:
-posteljine pamuk
-posteljine krep
-posteljine flanel
-posteljine saten
-štep deke
-jastuci
-jorgani
-stoljnaci
-sedalice
-kuhinjske krpe
-peškiri
-frotiri
Podaci firme ::::.
Konjevići b.b.
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032 5 377 050
Fax: 032 5 377 051

service description:

Na tržištu danas postoji velik broj visokokvalitetnih proizvoda. Dušeci i jastuci koje možete da kupite se razlikuju po inovativnim rešenjima i materijalima, ali se razlikuju i po kvalitetu izrade i svakako, po ceni.
Kompanija S DREAM je posvećena kreiranju i proizvodnji dušeka prema aktuelnim trendovima iz sveta, od materijala koje koriste najpoznatiji svetski proizvođači. Proizvodimo vrhunske proizvode ali po ceni koja je prilagođena mogućnostima tržišta i krajnjih kupaca.
Našu kompaniju čini tim stručnjaka iz oblasti tehnologije proizvodnje, organizacije i logistike, marketinga i prodaje… Sarađujemo sa lekarima i fizioterapeutima najpoznatijih zdravstvenih institucija u Srbiji i Rusiji. Kontinuirano testiramo i proučavamo uticaj naših proizvoda na smanjenje tegoba sa kičmom, glavoboljama i hroničnim umorom. Na taj način unapređujemo naše proizvode a našim kupcima dodatno poboljšavamo kvalitet života.
Oformili smo laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontroliše kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreira nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama. Osnova svih naših proizvoda je ispuna od najkvalitenijih SKY CELL sunđera. Zahvaljujući jedinstvenom tehnološkom rešenju kompanije BAYER, naši SKY CELL sunđeri imaju otvorene ćelije kroz koje neprestano struji svež vazduh. U našim proizvodima nema plesni niti grinja i nakon višegodišnje upotrebe, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.
U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama ili džepičastim jezgrima.
Podaci firme ::::.
Kovačica,Lenjinova 6.
Debeljača, 26214
Srbija
Tel.: 013/664-514

service description:

Proizvodnja jorgana i jastuka od perja i paperja.

Facebook