Podaci firme ::::
Pogledan: 346690

service description:

BUMBAR PLUS doo je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom staklene ambalaže, renomiranih svetskih proizvođača. U ponudi imamo sve vrste zatvarača, poklopaca, čepova i pvc kapica, u skladu sa asortimanom ambalaže koju prodajemo. Takođe nudimo i opremu za zatvaranje boca, namenjenu malim serijama punjenja.
U Srbiji poslujemo od 2007. godine, kao ogranak firme Bumbar doo iz Zagreba, osnovane 1992. godine. Naše preduzeće uspešno sarađuje sa mnogo malih i velikih proizvođača vina, rakije, meda i sl.

Kao primer navodimo samo neke od njih: Aza doo-Ledinci, Vinum doo-Novi Sad, Bistro 1881 doo-Subotište, Tim doo-Bajina Bašta, Manastir Bukovo-Negotin, Vinarija Jović-Knjaževac, Vinarija Ivanović-Aleksandrovac, Golomeja doo-Surdulica, Simbi doo-Crna trava, Promont group doo-Novi Sad, Nectar doo-Bačka Palanka, Timus plus doo-Zrenjanin, Braća Tomašević doo-Prijepolje, Hajlender doo- Beograd, Alambik art doo-Zemun i dr.
Misija našeg preduzeća je da proizvodi naših klijenata budu upakovani u ekološki i zdravstveno ispravnu, STAKLENU ambalažu. Takođe insistiramo na estetici, ekskluzivi i kvalitetu ambalaže koju prodajemo. Mnogobrojni proizvodi upakovani u našu ambalažu postali su prepoznatljivi i interesantni na tržištu i ostvarili visoke rezultate na sajmovima, što nama predstavlja maksimalnu nagradu za uložen trud i rad.
Bumbar plus

Adresa: Maršala Tita 28,
21470 Bački Petrovac , Srbija
Telefon: 021/780-145
Faks: 021/270-0956
E-mail: info@staklena-ambalaza.rs

Web: www.staklena-ambalaza.rs
Radno vreme

Ponedeljak - petak: 8:00 - 17:00
Subota: 8:00 – 13:00
Nedelja: Ne radimo


vaše slike:

ambalaža od stakla
boce za rakiju
boce za vino
čepovi za vinske boce
flaše
Podaci firme ::::.
Pogledan: 729021

service description:

Preduzeće FROG-M osnovano je 1996 godine. Osnovna delatnost preduzeća od osnivanja pa do danas je trgovina na veliko i to prvenstveno uvoz bitnih sirovina i proizvoda, a naročito onih koji se malo ili nimalo proizvode na srpskom tržištu. Od osnivanja se bavimo uvozom parafina, polietilenskog voska. Prateći potrebe kupaca uvodili smo nove proizvode i širili asortiman.

Usluge transporta iz Srbije do Madjarske, Slovačke, Češke ili Poljske. Kapacitet vozila je 14m3 ili 5 paleta, bruto težina robe može iznositi do 1455 kg.


Konsalting
Firma Frog-M d.o.o. već dugi niz godina sarađuje sa firmama iz Poljske u oblasti trgovine. Ta saradnja postala je intenzivnija u poslednje vreme, proširivanjem i na usluge prevoda, konsaltinga kao i posredovanja između srpskih i poljskih ustanova različitih vrsta, od firmi preko instituta do univerziteta. Naša firma poseduje kadar koji sa lakoćom uspostavlja kontakt sa željenim institucijama u Poljskoj, a takođe pomaže prilikom saradnje u smislu prevođenja, organizovanja sastanaka, sajmova, studentske razmene (ukoliko se radi o obrazovnim institucijama).
Naša firma može Vam pomoći ukoliko imate želju da svoju delatnost proširite na tržište Poljske ili su Vam potrebne neke od sledećih vrsta usluga:

• prevodi: srpsko-poljsko-engleski
• ispitivanje poljskog tržišta
• pronalaženje poljskih partnera za saradnju

U našoj ponudi mođete pronaći i proizvode poljske kompanija VARIANT
-autokozmetiku
-servisnu opremu
-servisni pribor
-metalne šelne
-plastične vezice

vaše slike:

ambalaža od stakla
ambalaže od plastike
Auto servisna oprema
autokozmetika
box palete
Euro-palete
flaše
metalne šelne
metalni poklopci
metalni zatvarači za flaše
međunarodni transport
plastične gajbe
plastične kutije
plastične nosiljke
plastične palete
poklopac za tegle
prodaja staklene ambalaže
proizvodnja plastične ambalaže
PVC palete
staklene tegle i flaše i sa poklopcima
tegle
Transport
transport robe u međunarodnom i domaćem saobraćaju
ambalaža od stakla
Podaci firme ::::.
Pogledan: 54562

service description:

Veliki izbor flaša - staklene ambalaže namenjenoj industriji i domaćoj proizvodnji vina, sokova i rakija

Osnov poslovanja "STAKLOPACK"-a je uvoz, prodaja i distribucija staklene ambalaže za vina, rakiju i žestoka alkoholna pića.

U ponudi su sve vrste zatvarača i čepova, teglica za slatki i kiseli program, ukrasne pvc-kapice za vino.

TERMOSKUPLJAJUĆE KAPICE možete poručiti u svim dimenzijama i bojama od (25-60mm) i sa štampom već na količinu od 50000 komada

Facebook