Podaci firme ::::.

service description:

Dobrodošli

Dobrodošli na internet prezentaciju našeg preduzeća. Mi smo osnovani 1995. godine kao preduzeće za inženjering, konsalting i projektovanje. Naši prvi koraci bili su trgovina na veliko elektromaterijalom, da bi se vremenom sve više preorjentisali na polje klimatizacije, gde smo počeli vrlo intezivno da se bavimo poslovima izvođenja i prodaje klima uređaja. Na sledećim stranam možete se upoznati sa širokim spektrom klima uređaja kao i velikim izborom raznovrsnog izolacionog materijala.
Naši kupci nam veruju, naš tim zna, a vi, PROVERITE NAS!

Klima uređaji i izolacioni materijal

Krajem devedesetih uspostavili smo kontakt sa jednom od vodećih firmi u svetu klima uređaja- LG Electronics, saradnja koja traje do današnjih dana. Sa ponosom Vam predstavljamo LG klima uređaje i prateću opremu, kao i referenc listu naših korisnika.

Takođe, postigli smo i uspešnu saradnju sa italijanskim partnerom L’Isolante K-Flex u domenu poliuretanskih izolacija za ventilaciju, termiku i hlađenje, te na našem lageru uvek možete naći i svu paletu izolacionog materijala. Kontakt Adresa

Nikole Spasića 3 / I
11000 Beograd
Republika Srbija


Telefoni

+381 11 2187-120
+381 11 328-3236

E-mail:

office@termotehna-mr.rs

vaše slike:

 klimatizacija
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "Klima-Tehnika d.o.o." Beograd, osnovano je 1991. godine. Ovlašćeni je uvoznik i serviser klima uređaja i opreme za klimatizaciju poznatih proizvođača: Daikin, Hiross, KKT Kraus za teritoriju Srbije.

Centrala preduzeća nalazi se u Beogradu na Banovom Brdu u ulici Požeška br. 37. Tim servisera koji obavlja ovaj posao je visoko, stručno specijalizovan i obučen za rad na opremi navedenih proizvođača. Konstantno se vrši obuka i usavršavanje zaposlenih u skladu sa modernizacijom i napretkom tehnologije sistema za klimatizaciju. Održavanje klimatizacionih sistema u garantnom i vangarantnom roku, uz sklapanje posebnih ugovora, čime je garancija neprekidne operativnosti instaliranog sistema podignuta na najviši nivo.

Klima-Tehnika d.o.o.
tel: +381 11 305 88 25
tel: +381 11 305 88 26
fax: +381 11 354 25 10

email: klimatehnika@ptt.rs

Podaci firme ::::.

service description:

M.B. Presting d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom proizvoda renomiranih svetskih firmi iz oblasti ventilacije i klimatizacije i već dugi niz godina je vaš pouzdan partner.

Preduzeće je osnovano 2002.godine, da bi svojim ubrzanim razvojem danas bilo u samom vrhu firmi koje se bave oblašću ventilacije i klimatizacije.

M.B. Presting je prepoznatljiv po stručnosti i ljubaznosti svojih komercijalista, velikom lageru proizvoda tako da je rok isporuke za većinu proizvoda trenutan, efikasnom magacinskom službom i, pre svega, predusretljivošću prema svojim komintentima.

Kada vam je neophodna pomoć u izboru odgovarajuće opreme, spremni smo da vam ponudimo sva raspoloživa i dobro odabrana rešenja. M.B. Presting će uraditi za vas proračune i isporučiće vam opremu u dogovorenom roku.

M.B. Presting, zbog vas, ima otvorenu i maloprodaju.
Redovno se reprezentujemo na specijalizovanim izložbama i sajmovima u zemlji.

M.B. Presting je distributer jakka logo group.


Proizvodnja je u početnoj fazi gde korišćenjem vrhunske inostrane opreme kao osnove i delova prizvedenih u našoj radionici dobijamo proizvode sa oznakom MB PRESTING koji se nalaze na velikom broju objekata gde su pokazali svoju veliku primenjivost i kvalitet o čemu govori znatan broj zadovoljnih komintenata.

Iz programa proizvodnje izdvajamo:
• Ventilaciono-klimatizacione instalacije
• Ventilacione sklopove
• Mešačke sekcije
• Filterske sekcije
• Plenum kutije
• Izolovane i neizolovane kanale od pocinkovanog lima
• Sve moguće vrste prelaznih komada
• Dampere
• Grejače

MB PRESTING je preporuka kakvu tražite!!!

M.B. Presting - Novi Beograd
Antifašističke borbe br. 19
Lokali br. 62 i 64
tel/fax: +381 (11)311-9181
+381 (11)301-8244
+381 (11)212-0747
mbpresting@sezampro.rs
Podaci firme ::::.

service description:

JURING preduzeće za proizvodnju trgovinu uvoz izvoz i inženjering doo

Sedište: Beograd, Dubljanska 86

Sa dugogodišnjim iskustvom pružamo usluge montaže isporuke projektovanja sistema klimatizacije, grejanja i ventilacije u rezidencijalnim i industrijskim objektima.

Sistemi sa direktnom ekspanzijom su dizajnirani za najbržu instalaciju u širokom spektru komercijalnih objekata. Spoljašnja jedinica (čiler, toplotna pumpa) je povezana freonskim cevovodom sa unutrašnjom jedinicom. Unutrašnje jedinice mogu biti izrađene za montažu na zid, pod plafon, u plafon sa kanalskim razvodom vazduha ili kasetne plafonske jedinice.

Sistemi sa rashladnom vodom koriste vodu za transport toplote između spoljašnje i unutrašnje jedinice. Najčešće se koriste za veće objekte zbog visokog stepena iskorištenja energije. Unutrašnje jedinice - ventilator konvektori mogu biti u parapetnoj, kasetnoj, kanalskoj, podplafonskoj izvedbi.

JURING d.o.o.

11000 Beograd

Dubljanska 86



Tel/fax: 3086-380; 3086-381

Email: office@juring.rs

vaše slike:

 klimatizacija
aksijalni ventilatori
električni termoventilatori
industrijska klimatizacija
industrijski ventilatori
Podaci firme ::::.
Prolet.solidarnosti 17/L 19
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/3118-317
Fax: 011/2508-462

service description:

Facebook