Surdulička 5
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/369-9800

service description:

Bolnica "Colić"
Specijalna bolnica, koja od 1989. godine uspešno obavlja sve hirurške intervencije iz ove oblasti. Najbolji rezultat su hiljade zadovoljnih pacijenata i velika reputacija u Srbiji i inostranstvu. Saradnja sa svim poznatim svetskim imenima i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku postanu jedni od najboljih u zemlji i inostranstvu. Stalno praćenje novih trendova, posebno iz domena estetske hirurgije i nabavka nove opreme, omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine i na našim prostorima.
Bolnica se nalazi u Surduličkoj 5 u Beogradu i potpuno je opremljena za bezbedno izvodjenje hirurških procedura iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, kao i drugih hirurških disciplina.
Podaci firme ::::.
Resavska 60
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/362-2500

Kategorije:

service description:

Distributer i zastupnik kompanija Zimmer (SAD) i coloplast (Danska),Pored prodaje vrši pripreme za operaciju, rehabilitaciju pacijenata.


Svojim dugogodišnjim angažmanom i stručnošću, pruža potrebama našeg zdravstvenog sistema, vrhunske proizvode svetskih proizvođača, sa ciljem unapređenja zdravstvene usluge, a samim tim i poboljšanja kvaliteta života pacijenata u našoj zemlji.

Profesionalnu uslugu i ozbiljnu saradnju sa zdravstvenim i farmaceutskim ustanovama garantuju :

Registrovani proizvodi
Domaći i strani sertifikati o kvalitetu
Nove i savremenije generacije proizvoda
Prezentacije i promocije
Edukacije, stručni skupovi i seminari
Stručno i profesionalno osoblje
Savremen magacinski prostor sa osobljem koji omogućava redovno i pravovremeno direktnu distribuciju kao i snabdevanje drugih veleprodaja
Magna Pharma apoteka - specijalizovana za proizvodni program koji zastupa Magna Pharmacia d.o.o, a u svojoj ponudi ima i dodatni asortiman proizvoda.

Facebook