Podaci firme ::::.
Pandurica bb
Ivanjica, 32250
Srbija
Tel.: 032/601-760
Fax: 032/601-761

service description:

Proizvodni program

TORTE
U svom proizvodnom asortimanu Oaza Junior doo ima preko 40 različitih ukusa torti, tri različite veličine u kojima se izrađuju, kao i dve različite varijante (kvalitet) u kojima se izrađuju. U svakom slučaju, nezavisno od veličine, oblika ili namene, svaka torta je mala kreacija i svaka je ekskluzivna na svoj način.


KOLAČI

Pored velikog broja različitih izvrsnih ukusa torti, kolači su svakako poslastice kojima je nemoguće odoleti... U našoj ponudi možete naći sitne kolače u pakovanjima od 0,5kg i 1kg, kao i popularne komadne kolače. Svakako posebnu pažnju posvetili smo načinu izrade kolača koji se ni po čemu ne razlikje od domaće izrade.


Porudžbine

Oaza Junior je od novembra 2009 otišla još jedan korak dalje i omogućila svojim potrošačima - poručivanje svih proizvoda telefonom i putem elektronske pošte.

U mogućnosti ste da sami odredite izgled, težinu, veličinu i ukus torte, kao i vreme u koje želite da vam bude dostavljena.
Dostava torti na teritoriji grada Beograda je BESPLATNA!
Za sva pitanja i porudžbine možete nam se obratiti putem e-mail-a, oazajuniordoo@yahoo.com, ili pozivom na brojeve telefona: 011/24 25 955 , 065/501 76 04
Napomena:
Potrebno je blagovremeno uputiti zahtev za isporuku kako zbog našeg planiranja proizvodnje tako i zbog servisa dostave.
I dalje ćemo se truditi da Vam omogućimo brzu dostavu i još veći asortiman proizvoda. HVALA!


Ostali podaci:

  • direktor Marić Igor
    Tel.: 065-601-76-00, 

vaše slike:

čokoladna torta
dostava kolača
kolač
konditorski proizvodi
mladenačke torte

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2972-027

service description:

Zato u Butterfly Cateringu uvek nastojimo da pronađemo fini balans između ukusa i izgleda, organskih i teksturnih svojstava namirnica, i konačno vrste proslave i profila Vaših zvanica. Kroz dogovaranje vrste menija koji će biti poslužen i dizajniranje samog posluženja Butterfly Catering prenosi Vašu poruku.
Butterfly catering bavi se pružanjem usluga u oblasti event consulting-a, pripreme i isporuke hrane za vaše zaposlene kao i za sve vaše značajne događaje. Naše usluge su vam na raspolaganju kako u oblasti corporative catering-a (poslovni prijemi, kokteli i susreti), tako i u social catering-u (privatne zabave, venčanja, proslave...).
Poslovna politika Butterfly cateringa fokusirana je na zadovoljavanje najviših standarda klijenata, ne samo kvalitetom namirnica i vrhunskim ukusom hrane, već i profesionalnošću u organizaciji i poštovanju dogovorenih rokova.
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i ministar Mlađan Dinkić, preko Fonda za razvoj Srbije, podržali su 2008. godine, na osnovu biznis plana i nivoa poslovne komunikacije, Butterfly catering & Event consulting. Sredstva dobijena od Ministarstva iskoriscena su za optimalizaciju proizvodnog procesa i uspostavljanje najviših standarda bezbednosti i kvaliteta hrane i usluge.

Podaci firme ::::.

service description:



Osnovne Usluge

* Dostava pojedinačnih pošiljki skuterom na teritoriji Beograda
* Dostava pojedinačnih pošiljki automobilom na teritoriji Beograda
* Dostava pick-up vozilima do 0,3 t na teritoriji cele Srbije
* Dostava teretnim vozilima od 1,5 t do 7 t na teritoriji cele Srbije
* Dostava poslovne dokumentacije


Dodatne Usluge

* Dostava cveća i poklona
* Dostava virmana u banku
* Dostava pisama na poštu
* Dostava pozivnica za koktele, prijeme, svadbe i druge svečanosti

Kurir Express
Beograd 11000, Čelopečka 19/10
tel 064-912-93-07

Facebook