Podaci firme ::::.
Kisačka 62/A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6390 944
Fax: 021 446 077

service description:

Ukoliko vam je potreban tanji ili puniji mebl štof, eko koža ili vam je potreban mebl za tapaciranje hotelskog i poslovnog nameštaja, ili vam treba materijal za oblaganje starog kauča Aleksej mebl štofovi ima odgovarajući materijal za svaku priliku. U našem asortimanu mozete pronaći veliki broj materijala smirenih tonova, ali i jarkih boja, razigranih dezena kao i različite vrste materijala koji doprinose toplini Vašeg doma.
Mebl štofovi
U zavisnosti od namene nudimo Vam širok asortiman meblova različitih proizvodjača, dezena i sastava od tanjih dekorativnih do debelih, jakih i visokokvalitetnih mebl štofova. Mebl štofovi su proverenog kvaliteta i kvalitetne izrade, velikog broja dezena mogu se koristiti za tapaciranje garnitura ili za prekrivače.
Veliki izbor pažljivo odabranih mebl štofova, najkvalitetnije tkanine, modernog dizajna, toplih boja i reljefne strukture najbolja su preporuka za Vaš nameštaj. Završni tretman termofix obrade čini ih fleksibilnim i savršenim za rad. Sastav takođe, garantuje kvalitet: tkanine su izrađene od pamuka, viskoze, akrila i poliestera.
S obzirom na to kolika je raznolikost mebl štofova s toga se mogu koristiti za različite namene i prostore, kako u opremanju enterijera stambenih prostora, javnih objekata, hotela, pozorišta, restorana, ambasada tako i za tapaciranje i oblaganje različitih površina. Meblovi se mogu koristiti i u kombinaciji sa određenim zavesama i draperijama koje mogu biti iz istih kolekcija.
Visokokvalitetni prirodni materijali, ali i dobra mešavina materijala, mogu Vam ulepšati svaki enterijer i pomiriti vaš nameštaj sa zavesom ili draperijom. Prirodni materijali, kao što su: lan, pamuk ili neka od njihovih mešavina, mogu biti u mnogo boja i dezena, jer je tkanje gušće ili ređe.
Lako održavanje, izuzetan opip i moderan dizajn doprineo je velikoj potražnji za ovim materijalima i dugogodišnje prisustvo na našem tržištu. Neki od ovih materijala su atestirani na 100.000 Martin dejla (trenja) što garantuje nepromenjen desetogodišnji izgled.
Osim ovih materijala firma ima i druge ponude tkanih mebl štofova po veoma konkurentnim cenama.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 599 685, 

Facebook