Podaci firme ::::.
Stojana Čupića bb
Salaš Noćajski, 22204
Srbija
Tel.: 022/636-003
Fax: 022/650-027

service description:

Stočna hrana | Premiksi | Fabrika stočne hrane


HRANA PRODUKT - proizvodnja hrane za životinje. Posedujemo silose za zalihe kapaciteta 6000 tona. Naš proizvodni kapacitet je 10 tona na čas, a isporuku vršimo u vrećama od 10, 20 i 40 kg i u rinfuzi. Stočnu hranu proizvodimo u brašnastom i peletiranom obliku, zavisno od želje kupca.

Posedujemo dobar vozni park, te možemo isporučivati robu po narudžbi kupca na željeno odredište. To su vozila nosivosti 1500 kg, 2300 kg, 4000 kg, 8000 kg i 25000 kg. Naš proizvodni asortiman je vrlo raznolik i čine ga:
¤ POTPUNE SMEŠE
¤ PDOPUNSKE SMEŠE
¤ PVITAMINSKO MINERALNE PREDSMEŠE
- koncentracije 1% - HRANAMIKSI
- koncentracije 3% - HRANINO
- koncentracije 5% - AMINO
¤ PVITAMINSKO-MINERALNI DODACI
- Foskalvit
- Zlatni prah
- Stop kan
¤ PKOMPONENTE ZA STOČNU HRANU: sojina sačma, suncokretova sačma, riblje brašno, stočni kvasac, repin rezanac, stočno brašno, lucerkino brašno, kukuruz, dikalcijum i monokalcijum fosfat, stočna so, lizin, metionin, zamena za mleko, zamena za riblje
- pakovanja 40, 20, 10, 5, 2 kg
¤ PEKSTRUDIRANO ZRNO SOJE - SOJIN GRIZ
¤ Prodajemo i aditive za stočnu hranu renomiranih svetskih kompanija, koje doprinose boljem zdravstvenom stanju životinja i pospešuju prirast, kao i adsorbente mikotoksina, probiotici, prebiotici, enzimi, zakišeljivači, minazel.

¤ Od 2006. godine posedujemo sertifikat ISO 9001:2001 i HACCP.

¤ Dobitnici smo Velikog srebrnog šampionskog pehara za kvalitet i asortiman 2007. godine Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kao i velikog broja medalja za kvalitet.

vaše slike:

Fabrika stočne hrane
hrana za životinje
Proizvodnja hrane za životinje
Promet poljoprivrednih proizvoda
Sirovine i aditivi za stočnu hranu
Stočna hrana
stočna hrana brašnasta i peletirana
Stočna hrana premiksi
Podaci firme ::::.

service description:

FSH "BEČEJKA" d.o.o. jedan od vodećih proizvođača gotove stočne hrane i distributer premiksa renomiranog evropskog proizvođača LIKRA (Linz-Austrija)
Podaci firme ::::.
Hajduk Veljka 65
Bogatić, 15350
Srbija
Tel.: 015/457-187
Fax: 015/457-187

Kategorije:

service description:

Uvoz i prodaja stočne hrane
Podaci firme ::::.

Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: (034) 354-003
Fax: (034) 354-740

Kategorije:

service description:

TRGOVINA STOČNOM HRANOM
Podaci firme ::::.
Ekonomija bb
Kulpin, 21472
Srbija
Tel.: 021/786-051
E-mail: cheman@eunet.rs

service description:

Podaci firme ::::.

service description:

Veterinarski zavod.

Veterinarski zavod “Subotica”a.d. je na području Srbije jedan od vodećih proizvođača: hrane za životinje, biofarmaceutskih preparata, kao i preparata za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju. Tome doprinosi dobra organizacija, jasno definisani vizija, misija i ciljevi, kao i jasan strateški dugoročni plan sa precizno određenim nosiocima zadataka i odgovornosti unutar svakog proizvodnog segmenta. Naš zadatak jeste da uspešnim poslovanjem doprinosimo dobrobiti akcionara, zaposlenih i društvene zajednice


Vizija

Kvalitetan i širok asortiman, kompletan servis od preventive, preko ishrane do lečenja životinja, čini Veterinarski zavod „Subotica” a.d. jedinstvenom ustanovom ovog tipa u Srbiji. Stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka, praćenjem savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja, Veterinarski zavod “Subotica” a.d. kroji svoj put ka budućnosti.
Tradicija, trajanje i kvalitet - jeste ono što određuje Veterinarski zavod "Subotica"a.d.. U devetoj deceniji svog poslovanja Veterinarski zavod "Subotica"a.d. predstavlja ponos "Victoria Grupe" unutar koje posluje i jedno od najuspešnijih preduzeća u oblasti veterine, ne samo u Srbiji, već i u jugositočnoj Evropi. Okrenutost Zavoda agraru, pokazuje, pak, uverenje da svoju ekonomsku stabilnost, ali i evropsku reputaciju Srbija može i treba da zasniva na poljoprivrednoj proizvodnji.


Postizanje najviših standarda i jačanje izvoza

Jačanje pozicije Veterinarskog zavoda "Subotica"a.d. na domaćem, ali i inostranim tržištima garantuje i stalno unapređenje kvaliteta proizvoda i proizvodnje, ali i samog procesa organizacije poslovanja.

Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je prva veterinarska institucija u Srbiji koja je dobila HACCP sertifikat, a trenutno smo u postupku uvodjenja GMP standarda.


Zavod ima izvršenu sertifikaciju sistema menadžmenta ISO 9001:2000, od oktobra 2009. Poseduje sertifikat ISO 22000: 2005 tj. sistem upravljanja bezbednoscu hrane unutar kog su i HACCP principi. Ova sertifikacija potvrdjuje najvisi nivo organizacije preduzeća i objedinjuje najviše standarde u svim segmentima rada. To će doprineti još boljem funkcionisanju složenog sistema organizacije VZS .
Veterinarski zavod "Subotica"a.d. je u stanju da na najbrži i najadekvatniji način zadovolji sve potrebe tržišta - od preventive, preko uzgoja do lečenja životinja.

Godine velikih investicija

Od momenta preuzimanja od strane Victoria Group-e, Veterinarski zavod “Subotica” belezi stalan rast prihoda. Od 2005. godine kontinuirano se ulaze u tehnologiju, kvaltet I kadraove
2008. i 2009. godinu su u Veterinarskom zavodu "Subotica"a.d. obeležile značajne investicije od preko 6 miliona evra:

* pristupilo se rekonstrukciji i modernizaciji starih i izgradnji novih pogona za proizvodnju hemofarmaceutskih proizvoda
* urađena je gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, što je investicija koja će doprineti povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrikama stočne, hrane za ribe i hrane za kućne ljubimce
* u junu mesecu 2009.godine je svecano otvorena je fabrika za proizvodnju ekstrudirane hrane za ribe SOPRIFISH.

Značaj gasifikacije i preuzimanja proizvodnje SOPROFISH-a

Gasifikacija čitavog sistema proizvodnje, koju je izradio Veterinarski zavod "Subotica"a.d. doprinosi povećanju ekoloških standarda, ali i dodatnom poboljšanju kvaliteta proizvoda u fabrici stočne hrane.

Sistem gasifikacije omogućava kontinuitet pare neophodne za ekstrudiranje, čime se obezbeđuje najviši kvalitet proizvodnje i u ovom segmentu koji za Zavod postaje izuzetno značajan i zbog činjenice da je od Sojaproteina preuzeo proizvodnju "Soprofiša" - programa proizvodnje ekstrudirane hrane za ribe.

Veterinarski zavod "Subotica".a.d. i do sada je proizvodio peletiranu hranu za ribe, a izgradnja novih pogona omogućava udvostručenje proizvodnje ekstrudirane hrane..



Jačanje poslovanja i izvoza

Investicije u razvojni projekti omogućile su da, čak i u godini svetske ekonomske krize, Veterinarski zavod "Subotica"a.d. poveća broj zaposlenih, koji na kraju 2009. iznosi 329. Uz to Veterinarski zavod "Subotica"a.d. nastavlja sa stalnim ulaganjem u znanje svojih stručnjaka. Kontinuirano se radi na daljem usavršavanju tima, što podrazumeva ne samo praćenje savremenih tehnoloških procesa i naučnih istraživanja i edukaciju kadrova u proizvodnji, već i visokostručnih kadrova u prodaji, pa i samom menadžmentu.

Gotovo devet decenija tradicije na ovaj način najbolje pokazuju da ujedno predstavljaju i jasno definisan put u budućnost - Veterinarskog zavoda "Subotica" a.d., na kome će, kako i poručuje slogan Zavoda - uvek biti - KVALITET PRE SVEGA!

Podaci firme ::::.
Kaće Dejanovića 32
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/401-973
Fax: 021/639-67-61

service description:

PRODAJA KOMPONENTI ZA STOČNU HRANU

Facebook